La companyia Activision, responsable de les sagues “Guitar Hero” i “DJ Hero”, tots dos jocs referents del gènere musical, ha anunciat que els cancel·la i no publicarà cap seqüela més a causa dels pobres resultats de vendes obtinguts. Segons han publicat, “pel continuat descens en el gènere musical, la companyia desfarà la unitat de negoci 'Guitar Hero' d'Activision Publishing i aturarà el desenvolupament de 'Guitar Hero' pel 2011”.

Guitar Hero


Tampoc les sagues “Tony Hawk” (aquesta dedicada al monopatí) ni, com ja hem dit, "DJ Hero” tindran noves edicions l'any 2011. Activision ha penjat a la web del joc un comunicat similar a l'anterior, on expliquen que el descens del gènere musical ha provocat l'aturament del desenvolupament del joc pel 2011.

Ja fa uns mesos que teníem la sensació que el gènere musical estava en clar retrocés i les xifres no acompanyaven gens ni mica. Però Activision ha certificat avui la seva defunció. La companyia ha decidit centrar-se en “Call of Duty” , “World of Warcraft” i “Starcraft”, que li han proporcionat uns bons beneficis.