Francesc
Tinc 30 anys i sóc de la Llacuna (Anoia) tot i que actualment visc a Barcelona.

Per estades de recerca he marxat a l’estranger tres mesos cada any. La situació personal i professional actual és la més indicada per iniciar un viatge com aquest: un any de volta al món. Si abans la major part del dia treballava i estudiava i només en el temps lliure podia viatjar, ara he decidit invertir aquests conceptes i passar la major part del temps viatjant, treballant una mica i aprenent sempre!

A Catalunya tenia una feina més o menys estable i coincideix en què se m’ha acabat un contracte per plantejar aquest canvi.

Sóc doctor en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, mestre d’Educació Primària i psicopedagog. M’he dedicat a treballar i investigar l’ús de les tecnologies aplicades a l’educació. Aquest darrer any he estat organitzant el IV Congrés de la CiberSocietat.

Tot el procés de recerca de la tesi doctoral (usos de les tecnologies aplicades a l’educació) l’he anat recollint i compartint a través d'el blog blocdeblocs.net, però en tinc d’altres. Entre ells, el Ruta Baobab, que serà el diari d’aquest viatge de la volta al món porta a porta. Hi explicaré com vaig a visitar tots els països on viuen les persones que formen part de la meva xarxa de contactes, dins dels sis graus de separació. I alhora, contactant amb alguns dels catalans que per raons diverses estan vivint en alguns d’aquests països, i coneixeré així més de prop les diverses realitats i cultures.

Francesc