A nivell de jugabilitat no tenim ni idea de com serà el nou PES 2010 perquè encara està en desenvolupament, però Konami Digital Entertainment GmbH, ja ha fet pública una imatge "in-game" que dóna entendre el nivell de detall que tindrà el següent pas en la saga Pro Evolution Soccer.

Leo Messi al PES 2010


El jugador escollit per ensenyar aquest nivell de detall ha estat Lionel Messi, el jugador de moda, i la veritat és que el resultat fa goig. Diuen que hi ha nous efectes dinàmics d’il•luminació i això vol dir que el sol o els llums del camp es reflecteixen en temps real amb les ombres del terreny de joc, els estadis, els jugadors i fins i tot la pilota.

El que busca l’estudi de desenvolupament de PES a Tòquio és recrear d’una manera molt i molt realista els jugadors. Implementen les expressions dels jugadors amb textures personalitzades de la seva pròpia pell. El vestuari amb teixits transpirables que són utilitzats pels equips en l’actualitat també s’està intentant reproduir. La veritat és que el resultat és prou bo, aquesta n'és una imatge, esperem que el joc llueixi en la seva totalitat tant i tan bé.