Abans de res, us vull agrair la gran acollida de l’últim capítol de “Polseres vermelles”, ja que vam batre el rècord de tota la temporada amb 586.000 espectadors i 18,3 % de share. Moltíssimes gràcies per estimar tant aquesta sèrie.

I és per això que cada dijous i d’aquí fins a final de temporada intentarem apropar-vos notícies sobre la segona temporada i les novetats sobre aquesta primera en curs des d’aquest blog. Us hem de dir que totes són primícies i sortiran abans aquí que a la premsa.Aquí teniu les tres novetats d’aquesta setmana:

1) La primera té a veure amb la primera temporada. Us anunciem que durant tota la Setmana Santa i a l’horari que ara hi ha “La Riera”, just després del Telenotícies Migdia, es reposaran els 12 primers capítols de la primera temporada de “Polseres vermelles” (el 13 s’emetrà després de Setmana Santa). Els primers dies de Setmana Santa s’emetran dos episodis per dia i els últims dies un per dia. Així que tothom que no hagi vist la sèrie, que s’hagi perdut algun capítol o que la vulgui tornar a veure, tindrà l’oportunitat durant aquestes festes de preparar-se bé per al capítol final.

2) La segona notícia té a veure amb la segona temporada. Us confirmem que tindrà 15 capítols. I com que molts ho heu preguntat, us responc: “Sí, sortirà en alguns capítols,l’Ignasi”. Estava previst des de la primera temporada que sortís a la segona. No us puc avançar la manera com ho farem perquè torni, però crec que us encantarà, és molt potent. No retornarà a la vida sinó que retornarà d’una manera molt fascinant. Fins aquí us puc explicar...

3) La tercera és que hem habilitat una adreça de correu perquè volem que, ja que heu estat la clau de l’èxit d’aquesta primera temporada, ens pugueu ajudar a fer aquesta segona. Així que si teniu una idea sobre una trama, sobre què li hauria de passar a un personatge, sobre una malaltia que creieu que n’hauríem de parlar... O també si penseu en algú que voldríeu que actués a “Polseres vermelles” o si vosaltres mateixos us en veieu capaços... Ens podeu escriure a: pols_ver@tv3.cat Vosaltres sou part d’aquest èxit i necessitem les vostres idees. Polseres amunt!

I dijous vinent us direm, i no pot ser aquest dijous perquè encara no se sap la data i l'hora, però dijous vinent, us anunciarem un acte molt especial que crec que us emocionarà. Té a veure amb els polseres vermelles i amb tots vosaltres. Em sap greu que no ho puguem dir avui però falten uns dies perquè els que ho organitzen ho tinguin tot a punt. Però tot pinta que serà increïble i aquest cop esperem que hi càpiga tothom! Friso que mho confirmin per poder explicar-ho i dessitjo que vosaltres també per escoltar-ho. Novament us dic que sereu els primers en saber-ho, abans de que sorti als diaris.
I fins aquí aquest blog especial. Ens veurem dilluns a la nit amb el capítol 11 i tot el que no us hem explicat del capítol 11. Us estimo, polseres!!


Albert Espinosa
creador de Polseres vermelles