Avui he llegit, (...) amb estupor, una noticia que (...) brrrr (...), en el benentès que m'ha afectat és notícia, sinó seria comentari, i que m'ha deixat garratibat. Sembla ser (...), segons diu la notícia aquesta publicada (...) brrrr (...), que el Govern central ha aturat fins després de les eleccions el túnel del TGV per l'Eixample. ÉS A DIR, el túnel de sota la Sagrada Família (...) brrrr (...)En tan en quant jo no tinc constància d'aquest fet, en el benentès que ningú m'ha informat degudament, haig de pensar que la noticia, en quant a noticia que és, és falsa. Per tant (...) Per tant (...) brrrr (...) no me la crec. Pam!
Així mateix, (...) al tenir el telèfon de l'alcalde a la meva agenda de 'contactos' del meu telèfon mòbil d'empresa, en el benentès que empresa significa en aquest cas Generalitat, l'he trucat. Brrrr... En Jordi Hereu (...) que s'ha accedit amb el volum del seu to a l'hora de dir 'digui', i que m'ha matat el cuc de l'orella dreta durant uns moments, m'ha dit (...) brrrr (....) que ell tampoc es creia aquesta notícia perquè no en sabia res.
Així que, (...) fent uns càlculs mentals ràpids sense haver de fer servir la Nintendo DS, (...) som 2 incrèduls. Pam!
Per tant, en el benentès que això és un escrit que faig al meu blog i la gent el pot llegir, vull (...) brrrr (...) vull (...) tranquil·litzar a la gent, dient-los que fins que no en tingui constància jo mateix, per mi aquestes obres al túnel de l'Eixample, continuen en projecte.
Si (...) Si (...) Si resulta que realment l'adjudicació d'aquestes obres està aturada fins després de les eleccions, en el benentès que aquestes obres ja estan licitades però no estan adjudicades, seria, amb totes les de la llei, un bon lloc per fer negoci. En tant en quant (...) el què podríem fer, és llogar , mentre no s'hi fagin obres ni res, el subsòl per on han de passar el túnel, perquè les Tortugues Ninja vinguessin a viure i ser un reclam turístic més per la ciutat i pel país. (...) El lloguer(...) el lloguer seria elevat, però elles s'ho poden permetre en tant en quant famoses i riques són. Pam!
Així, les obres del TGV tindrien molta anomenada, perquè:
A-Podrien fer caure la Sagrada Familia
B-Farien fora les Tortugues Ninja de casa seva, de les clavegueres de l'Eixample.
La gent, abans no passés això (...) en tant en quant viu dels records(...) vindria a fer fotos a les Tortugues Ninja i a la Sagrada Familia abans no hi hagués l'adjudicació i comencessin les obres.
Però, si el reclam de les Tortugues Ninja ens comporta molts guanys econòmics (...) que fessin un bé a Barcelona i a Catalunya, això canviaria una miqueta la meva idea. Si fós així (...) s'hi podrien quedar a viure i ens tornaríem a replantejar la ruta del TGV per el litoral. Pam!
Per tant, tot i que no em crec la noticia, sempre tenim una solució.