Molt bona niiiiittttt,
una nit fredota, humidota, més aviat tristota, tirant a grisota, lletjota, marmota, idiota, Guillermina Mota.Fa un temps d'aquells que surt al carrer sense abrigar i amb els mugrons podries agredir a algú sense voler i fer-li saltar un ull. Sí, sembla ser que això ja ha passat més d'una i de dues vegades. Jo ho vaig veure un dia. I no sóc l'agredit, ni l'agressor. No us dic res més, no us importa. Apa. A tomar pel ....

Ja, ja, ja.. el fred serà intens, malgrat això no hi ha risc de nevades, perquè el fred de debò i les nevades seran la setmana vinent. Aquest cap de setmana estem en una petita treva. Això no vol dir que no nevi en cotes molt altes o en el (pip) d'alguna, com diu la dita porca i catalana. Hi haurà algú afortunat!

Passem a la previsió del temps, però.... això serà més tard!

Abans, però, veiem la foto que ens ha enviat en Manel, de Vic.Segons ell, això és la gebrada del matí en un camp sembrat just quan s'alçava una mica la boira, segons jo és la puta tapa de la màquina de fotos. Manel, xato, a veure si destapem l'objectiu per fotre fotos . Però bé, si tu dius que és la gebrada del matí en un camp sembrat just quan s'alça la boira, es tindrà molt en compte la teva estúpida i ridícula opinió.

Ara sí, anem a la previsió per aquests darrers dies.

Sol,
sol,
sol,
“sol, i de fora bufa es vent que me fa sentir petit, com un granet d'arenaaaaaaa.....”

Ja ho veuen la música de Tomeu Peña. Amb ella me'n vaig. M'encanta en Tomeu Peña. Adéu. Un artistàs. Arreveure. Amb aquell capell. Quedem així. I aquelles ulleres grosses... Fins aviat. A mi em mola molt... Adéu-siau.