Ja tenim aigua! Avui ha arribat al moll de Barcelona el primer vaixell cisterna o, el que seria el mateix, un vaixell ple d'aigua. Al llarg de la història hi ha hagut molt vaixells plens d'aigua: el Titànic, el Poseidó... però no arriba a ser ben bé el mateix. Aquest porta aigua, però els tripulant i els passatgers no estan ofegats entre els camerinos.Durant el dia d'avui aquesta aigua serà analitzada, passarà els controls pertinents i demà ja estarà circulant per les aixetes dels barcelonins.
Tot i que les pluges dels últims dies han anat molt bé, l'arribada d'aquest vaixell ha estat molt bona per la ciutat de Barcelona.
Hi havia moltes possibilitats pel transport d'aigua: amb avió, amb helicòpter, amb camells, amb patins, amb cotxe... però no ens van arribar a convèncer cap d'aquests mitjans.
Al final ens vam decidir pel vaixell per diferents raons:
1- El brikidance
2- El crusaito
3-....

Ai, perdó... collons, m'ha menjat les neurones el fet de sentir per tot arreu aquesta cançó! Tornem-hi:

1-Perquè de Tarragona a Barcelona no hi ha icebergs.

2-Perquè no teníem de passatger el gafe del Leonardo Di Caprio.

3-Perquè Jack Sparrow i els seus pirates no atacarien mai un vaixell que portés aigua en comptes de rom.

4-El Robocop.

Ai, Merda!!!... ja se m'ha colat la cançoneta dels pebrots!

Vaja, que a vegades la gent es pensa que tenim idees de bomber o que hem vist moltes pel·lícules, però no és veritat!!! No m'agrada que em diguin “peliculero”. Ja tenim aigua que era el què volíem, no? Doncs apa, és igual com hagi vingut.

Per cert, havíem demanat a Charlton Heston que vingués vestit de Moisés i ens portés aigua. Com que es veu que la sap separar, que separés uns quants litres d'algun lloc del món i ens els portés cap aquí. Però malauradament va morir fa poc i vam haver de triar l'opció del vaixell !