Toca't els pebrots: em prenc vàliums, em prenc til.les, em prenc tranquil·litzants per culpa de tot això de portar aigua sigui com sigui, i ara fa dos dies que plou! Sí, ja ho sé que vaig dir que havíem de resar a la Moreneta, però ara no calia, ja tenia pactat pràcticament la prolongació del minitransvasament de l'Ebre.
Clar que els regants se m'hi havien posat d'esquena, però... després de barallar-me amb Convergència amb lo del Roine, després de barallar-me per lo del Segre, ara que més o menys ho tenia tot encarrilat... va i plou! Gràcies Moreneta! Però per què no feies ploure abans? Has anat a l'otorrino a netejar-te les orelles? Que no... que m'està bé... sí... que convé... però m'hauria estalviat molta feina!
I pensar que fa poc els del PP volien robar-nos aigua cap a València i Múrcia pels seus camp del golf pensant-se que en teníem molta. Ara què? Ara callen? Ara no diuen que en tenim molta? No... ara s'aprofiten de la situació per carregar contra Zapatero perquè no ens fa gaire cas amb això dels transvasaments.
Quins merders... Amb lo tranquil.let que jo estava a l'ajuntament de Sant Feliu anant a fer tertúlies esportives a “La Barberia” amb el Pitu Abril, el Sobrequés, el Camps, el Lacalle, el Canut...
Allò era vida! Ara, mira, només merders: l'altre dia van enxampar la meva filla en un programa de càmera oculta a Intereconomia, on deien que els alts càrrecs endollem a les feines als nostres parents... posaven l'exemple també d'en Carod amb el seu germà Apel·les.
Ai, ai, ai... Començo a tenir estrès!!! Saps què? El millor és que foti un segon diluvi universal, que ningú pugui sortir de casa en 40 anys i després d'això, quan sortim de casa i ens reunim tots, ningú es recordarà de res.
O sinó... també em puc tancar a una cel·la de Montserrat i que ningú m'atabali. Sí... i faré transvasament de mel i mató... i portaré aigua al monestir amb funicular... oohh no!!! M'estic tornant boiiiigggg!!!