Hola amics de l'ànima!
Avui en dia, dins dels món eclèctic d'Eurovisió es porta una tendència clarament marcada: No participar-hi si no et deixen cantar una cançó que tingui un doble sentit.
Sí amics, és el cas de Georgia que no vol participar perquè li fan canviar la lletra a la seva cançó “We Don't Wanna Put In”.

» Veure més

Amics iconoclastes i eclèctics, Joel Joan presidirà la nova Acadèmia del Cinema Català. Uauuuu!!!
A que sembla molt guay la creació d'aquesta Acadèmia? Això potenciarà les produccions catalanes, faran uns premis per les pel·lícules de la nostra terra o que tinguin un mínim del 20% de producció catalana, etc... etc... etc... Sembla guay, oi? Doncs no!!!! Merdetaaaa!!!

» Veure més

16/10/2008: EL CARPE DIEM SEXUAL

Amics iconoclastes i eclèctics, les estadístiques diuen que un 40% dels embarassos a Catalunya són no desitjats. Són sorpresa!!!
La vida sexual de la gent a Catalunya, s'ha tornat com els “pimientos del padrón, que unos pican i los otros non”.

» Veure més

05/09/2008: 080 BARCELONA FASHION

Amics iconoclastes i eclèctics, pels més fashions que busquen les noves tendències, no podeu deixar de banda aquest certamen que s'està duent a terme a Barcelona, on la multiculturalitat està present arreu d'aquesta ciutat globalitzadora i cosmopolita. M'estic referint al 080 Barcelona Fashion, la passarel·la de moda independent.
Uaauuu és xupi! Psssshhhht Silenci!» Veure més

27/05/2008: PSSHHHT!!! SILENCI

Pssshhhhttt Silenci!

Les noves tendències, la nova moda, les tribus urbanes, la música, l'art, els col·lectius, les formes de comunicació, els ritmes tribals, i qualsevol cosa eclèctica sempre seran propenses a estar en el meu blog.

Psssshhhhhtttttttt!!!!


» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|