Vaja, vaja, vaja... ara resulta que els delinqüents més perillosos són menors d'edat, i això fa revolucionar el món de la justícia. Ens ha colpit la noticia de uns menors violant una pobre noia i això fa por. Què serà el pròxim? Bebès pirates informàtics aconseguint entrar als arxius secrets del FBI? Fetus lladres de bancs amb el mètode d'allunatge? Espermatozous assassins ensinistrats com a ninjes del futur?

» Veure més

El problema dels jutges és molt greu: tenen sobre la taula unes piles de papers tan altres que no poden ni veure la cara al detingut que estan interrogant i això s'ha d'acabar. La solució està en donar un premi al jutge que faci les piles de papers més baixes. Així tots els jutges es posaran a fer servir les papereres, que és el lloc més adequat pels paperots que no serveixen de res.

null

» Veure més

Estimat blog,
(Estic tan acostumada a enviar cartes que no sé mai com començar els blogs)
S'ha aprovat la reforma del Codi Civil català referent a la família.
La família... la família... la família... estic fent del Padrino. Jejejeje...

» Veure més

26/10/2007: JUSTIWOMAN

La Justícia ja ha actuat contra Sergi Xavier, el noi de Santa Coloma de Cervelló que va agredir una jove equatoriana a Ferrocarrils de la Generalitat.
La pena que li ha caigut, a banda de ser la riota de tota la societat, és passar-se per la comissaria de policia de Santa Coloma dos cops al dia, un entre les 10 i les 11 del matí i un altre entre les 6 i les 7 de la tarda, també s'ha de presentar als jutjats els dies 1 i 15 de cada mes, no es pot acostar a la víctima en un radi de 1.000 metres, no es pot desplaçar a cap localitat que no sigui Sant Boi o Santa Coloma de Cervelló sense permís judicial i tampoc pot utilitzar cap línia dels Ferrocarrils de la Generalitat que passin per aquests municipis.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|