Sí, és un treball molt costós ser la directora de TV3 i no poder fer “La Nit al Dia”. Ja he trobat, però, substituta, l'Helena Garcia Melero, que ho farà molt bé. Però jo en tinc el mono, en tinc ganes, per això qualsevol excusa es bona en la meva vida quotidiana per fer un improvisat programa.

» Veure més

26/06/2008: HE FITXAT EL PALOMINO

Dins de la remodelació de TV3, que estic duent a terme com a directora, ara m'ha donat per fitxar un cap de programes d'entreteniment. Per què? Perquè n'hi ha d'haver un sempre. I perquè jo tinc un humor més eixut que un cactus. És per això que va i fitxo al Palomino. Fiuuu Fiuuuu Fiuuu Fiuuuuuuu
Pues claroooooo!!!


» Veure més

Setmana de debats electorals als blogs del Polònia. Per què? Perquè hi ha eleccions. Per què? Perquè així ho estipula la llei.


» Veure més

5 grans titulars per obrir un informatiu durant la diada de Sants Innocents.

null

» Veure més

*Avui el meu blog va dirigit a Joan Ferran

Apreciat senyor Ferran:

Referent a les declaracions sobre la crosta nacionalista que segons vostè tenen Catalunya Ràdio i TV3 (vaja, no treure's el xip dels anys en que manava Jordi Pujol), no em puc fer a la idea que Joan Majó, que en teoria és la 'mercromina socialista' per curar la ferida, no hagi fet res durant aquest temps. Per què? Per què? Per què? S'ha anat 'pujolitzant' Joan Majó? Joan Major té un talp nacionalista que no ha sabut trobar? S'ha fet major el Joan Majó? El fills petits d'en Joan Majó són 'majorets'? Per què? Per què? Per què?

» Veure més

Tomàs Molina, on ets? Tomàs Molina?!!! Tomààààààààsssss!!!
Prou mania que li tinc al Tomàs Molina i ara resulta que n'hi haig de tenir molta més. Per què?
Doncs perquè arriba l'onada de fred que deixarà a sota zero els termòmetres de Catalunya. I el Tomàs sap que no suporto el fred!!!!
Tomàs on ets? No t'amaguis!!!!

» Veure més

17/09/2007: QUIN CAP DE SETMANA!

Els caps de setmana són dies molt divertits. Per què? Perquè la gent fa coses fora del que és comú. Fan festes, xerren més del compte, vesteixen diferent, estan més despreocupats i ens deixen frases com aquestes que penjo avui al meu blog. Per què? Perquè em ve de gust. Per què? Perquè sóc així. Per què? Perquè dic molts perquès... Per què? Aaaaaiiiiiii... va, anem al gra!

» Veure més

28/06/2007: JA EN VAN 1.000

No m'heu de felicitar? Us estareu preguntant, imitant-me a mi sense voler, per què.


» Veure més

Dedicaré el meu blog a mostrar-vos en què recau ser bon/a periodista. Diuen que el periodisme és difícil, però no, tenim la sort que amb unes petites claus podeu ser els millors.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|