Doncs bé, ja està aquí el meu compte enrere, com els els coets de la NASA. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... 0! Puntada de peu al cul i adéu!!!!! Potser no sóc un coet, més aviat sóc un 'petardo'. Però, ei, aquest adéu, és voluntari, eh! (és el què m'han dit que digui des de les altes esferes del PP)


» Veure més

Amics del PP, estigueu tranquils tot i que jo no dormi a les nits... no és perquè em quedi a les nits despert llegint el nou llibre del César Vidal, ni perquè em miri tota la programació d'Antena 3 o em llegeixi les instruccions de la màquina d'afeitar que no en tinc ni idea de com funciona. No! La causa de que no tanqui els ulls i faci una bona dormida són els problemes del partit, del PP català.

» Veure més

Quan vaig per les seus comarcals del meu partit em diuen que el PP de Catalunya está piquetitzat, ple de seguidors del Josep Piqué. I em pregunten: ¿qui el despiquetitzazà? I afegeixen que el despiquetitzador que el despiquetitzi bon despiquetitzador serà.

» Veure més

10/10/2007: ES BUSCA NÚMERO 1

Avui em sento seleccionador de futbol, em sento Luis Aragonés. Però no de caràcter ni de físic, perquè jo com a mínim no semblo un floquet de neu amb ulleres, no! Jo em sento Luis Aragonés com a entrenador.
El PPC encara no té candidat per les pròximes generals i jo, com a líder dels populars catalans, tinc l'obligació de trobar-lo. A qui convoco? És com el debat sobre si Raúl ha d'anar a la selecció. Sí? No? Qui seria el candidat ideal? Qui serà el Raúl que deixaré fora?
Jorge Fernández Díaz? Dolors Nadal? Montserrat Nebrera?... o busco la sorpresa i hi poso Aleix Vidal-Quadras?

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|