Civiiiiiisme ciutadans aficionats al futbol, civiiiisme amants de les celebracions a Canaletes!! Hem d'evitar els aldarulls a les Rambles si el Barça guanya la Lliga de Campions. Disfruteu amb respecte i alegria i, si voleu, amb algunes plantes del riure fàcil, que son mooooooooooooolt ecolòxiques! Però us demano que no em carregueu contra els Mossos, que últimament els pobrets em reben cops de totes bandes i els tinc amb la moral tocada. Si continuen així als propers Jocs Olímpics de Policies i Bombers no s'emportaran ni el diploma de participants. Noooooooooooo.

Us proposo una tècnica de ioga que a mi i a l'Imma ens funciona molt bé. (Imma vine que estic explicant als companys del blog com fem els exercicis de relaxació). És molt fàcil: senteu-vos al terra de casa vostra, en calça curta, que noteu el fred al culet, i amb les cames creuades. Us col·loqueu esquena contra esquena. (Imma he dit col·locar de posició, no 'col·locar-se', deixa el cigarret per més tard)... amb la vostra parella... o amb l'animal de companyia que tingueu... visca l'amooooor lliure! Poseu les mans obertes sobre els xenolls i relaxeu-vos amb mi: ommmmmmm! Om, om, om, sommmmm la xeeeeent blaugraaaaaaaaana, ommmmm, om, om. Veieu? És molt fàcil, eh? Animen l'equip i al mateix temps controlem els impulsos més viscerals.

Podeu anar practicant hores abans dels partits i així quan arribi el moment de més nervis estareu relaxadíssims. Funciona tant bé que a mi la Imma se'm dorm a quasi cada partit. (Eh?, Imma? Imma, però si només era un exercici de demostració, com t'has pogut dormir?...ah, xa veig, el cigarret...) A veure si el que funciona de debò no és el ioga sino el cigarret verd... Bé, això últim que quedi entre nosaltres, que jo tinc unes responsabilitats i això representa que no ho puc dir...

També us aviso que he instal·lat unes càmeres a les furgones dels antiavalots preparades per transmetre en directe tot el que passi. Ho podreu seguir al programa 'el vestidor' de TV3, just després del partit. Serà un programa molt boooooooooooo. Ja hem fet el càsting per escollir quin mosso farà de reporter i us he d'anunciar que hem escollit una parella: una mossa de la comissaria de Girona que està com un tren i un mosso de les terres de l'Ebre al que li diuen el 'Clooney d'Amposta'. Si veiem que les celebracions agafen un caire violent, faran un 'striptease' per atreure l'atenció dels brètols i, quan estiguin distrets, els colpejaran amb la porra per reduir-los. Barça, sexe i violència, segur que batrem rècords d'audiència!

Visca la celebracióóóóóóóó.... tranquila!

12/05/2009: MOSSOS AMB MATRÍCULA

Atencióóóóóóóóóóó!!!, ciutadans i ciutadanes: he decidit matricular als mossos i a les mosses!.
A partir d'ara tots els efectius dels Mossos d'Esquadra portaran una placa amb un número que els identifiqui. Noooooooooo, tampoc portaran el distintiu 'CAT' a la matrícula. Amb aquest número els podré tenir controlats a tots en cada moment, perquè hi ha vegades, quan porten casc, que em costa saber qui és qui. A més, així els ciutadans i ciutadanes podran especificar qui els ha apallissat i qui els ha donat només un parell de garrotades carinyoses.

null

» Veure més

800 kilos (d'euros) de debòòòòò. Me'ls ha donat la ministra d'Administracions Públiques perquè fem inversions en infraestructures sostenibles. I jo em cuidaré que s'inverteixin ecolòchicament. Perquè sho sóc verd de debòòòòò.

null

» Veure més

07/10/2008: LA FESTA DELS MOSSOS

Amics i amigues, ahir vaig estar de celebració. Noooooooo no vaig fer anys, però vaig anar a una festa d'aniversari que em toca de ple: els 25 anys de mossos d'Esquadra.

» Veure més

Atencióóóóóóóó!!! óóóóóó! Ara a la Conselleria d'Interior ens hem posat les piles. Els mossos i les mosses d'Esquadra ens hem modernitzat. Conjuntament amb el Servei Català de Trànsit tenim unes noves mesures per disminuir la velocitat a les carreteres. En aquest cas es tracta d'uns aparells per detectar l'ús de detectors i inhibidors de freqüències de radar. Conductors i conductores, ara estarem molt més alerta! No us escapareu! Nooooooooo!!!!

» Veure més

21/01/2008: NO TINGUEU POR

Catalans i catalanes, heu d'estar tranquils com jo... no tingueu por, segons els meus informes no hi ha noves cèl·lules terroristes islamistes. Tranquil·litat! Molta tranquil·litat! Ommmmmm
ommmmm! (Imma porta'm una altra til.la! Que estic fent el blog) Ommm Ommmmm!

» Veure més

15/01/2008: FENG SHUI A INTERIOR

Amics i amigues, companys i companyes, estic pensant en fer un canvi al departament d'Interior perquè l'harmonia amb l'espai faci que la productivitat millori, la gent estigui més a gust a la feina i no hi hagi baixes laborals.

» Veure més

És que em va agafar com una cosa... no sé, tot va ser veure aquella colla de joves que, en comptes de celebrar pacíficament l'aniversari de la mort de Franco, van intentar assaltar violentament la seu de la Conselleria d'Interior. Vaig veure estrelletes! Vaig patir taquicàrdia, una mica d'insuficiència respiratòria i, també ho haig de dir, cagarrines...

» Veure més

Quina passada!!! Els mossos i les mosses van desactivar un paquet bomba o bombo a la seu d'ICV a Sant Andreu. Si és que això ja sembla de pel·lícula. Per uns moments m'he convertit en el 'jefe' d'un cos d'elit contra els malfactors... Sóc el Rijkaard dels Mossos d'Esquadra! “Tu per la dreta, tu per l'esquerra, tu al davant, tu al darrere”. És que vaig manar d'una manera tan precisa l'operació que semblava que tots ballessin la yenka. “Izquierda, izquierda, derecha, derecha, adelante, detrás, un... dos... tres...”


» Veure més

Civisme!!! Civisme!!! Què és això de carregar contra les forces de l'ordre? Algú ha vist que això sortís al programa de la Festa Major? En algun lloc posava que a la sortida del Fòrum i a la Rambla Prim hi havia un acte que era carregar contra els mossos? Nooooooooooo!!!! Només hem de seguir els actes que posa el programa de Festa Major, no aquests alternatius que responen només a l'afany de violència.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|