Apreciat consumidor! Si no sap què regalar als seus familiars, o si ja està planificant les compres de nadal i els dubtes l’assetgen... no pateixi! Els nostres polítics blogaires ens confessen les seves últimes compres per internet.

Jordi Pujol recomana...
Manta elèctrica Rasilán
Si es vol tirar de la manta, com a mínim que escalfi!

Manta elèctrica excepcionalment càlida

» Veure més

30/03/2009: ELS TRES PORQUETS

Escolteu-me... ajjjj... perdó!... Escolteu-me, us vull explicar un petit conte que va passar fa molt temps en un país molt petit, no?.. ajjj.. perdó. És un conte que a mi em fa plorar molt, i no, no és que estigui escrit en paper de ceba, no... és que és molt trist, no?...ajjj.. perdó. Voleu fer el favor de tancar aquella porta?! (...) Gràcies.

» Veure més

10/11/2008: CATEGORIES RURALS

Molt bé... arthhshshhffffggg ....perdó!
Està molt bé, això! M'estic referint al turisme rural. A la gent que ens agrada caminar, que ens agrada anar a jugar a domino al bar del poble d'algun lloc amb pocs habitants perdut per les muntanyes del Pirineu, que ens agrada pujar al Pedraforca i al baixar fer una bona carn a la brasa, o que ens agrada visitar museus a petits pobles sobre la pagesia o les cases pairals, estem d'enhorabona. arthhshshhffffggg ....perdó!

» Veure més

06/10/2008: BOLETAIRE DE PRO

Comença la temporada de bolets, i jo com a bon muntanyenc que pujo al Puigmal, al Pedraforca, al Canigó (i pujaria a l'Everest si estigués a la serralada Prelitoral) ja tinc el cuquet d'anar a buscar-ne.

» Veure més

Catalans, avui és Sant Jordi Pujol... bé, en realitat és Sant Jordi a seques, però, com que jo m'he portat molt bé i la Marta diu que sóc un sant (el meu pas per la presó no té res a veure amb això), és també Sant Jordi Pujol.


» Veure més

Amics.. (tos)... acabo d'acabar les meves memòries (tos)... No totes, eh?... no totes! (tos) De moment... De moment... només el període comprès entre el 1930 i el 1980. Que això... fa un total de 50 anys, no? (tos) Que es diu ràpid. Ja veureu lo ràpid que es diu: cinquantaanys!... ho veieu? Però que a l'hora d'escriure... (tos)... a l'hora d'escriure són 400 pàgines. I sense tossir!

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|