Mireu què maco això: és un retall d’un catàleg de joguines que m’he trobat avui a la bústia.
Espectaculà, eh? Jo ja l’he reservat! Aviam si en vénen molts, tu, que així convencerem als nyicris de Madrid, per favor!

El millor joc de taula EVER


17/04/2009: POBRE CAROD! (JEJEJE)

ESPECTACULAAAAAAAAAAAAR!!! El Carod no m'ha aguantat ni dos assalts. Me l'he menjat amb patates de Ripoll, i de postre unes carícies o moxaines del meu poble. Aquí s'ha vist clar qui té trempera i qui no en té.

null

» Veure més

Espectaculaaaaaaaaaaaar! A la Unió Europea no li agrada que els catalans celebrem amb foc les nostres festes populars. I és que ho volen regular tot. No només no ens deixen ingressar a Europa com un estat independent, sinó que, a més a més, no ens deixen ni celebrar amb petardades els gols del Barça.

Per favoooooor. Aviat no ens deixaran ni tirar-nos un pet quan ens vingui de gust i no ens senti ningú!

null

» Veure més

Per favor! Per favor! Per favor!
Mira que ho hem fet d'amagat, mira que ho hem portat amb absolut secretisme, mira que semblàvem d'una peli d'espies, però la premsa ja se n'ha assabentat, el dia 3 vaig anar a dinar amb en Felip Puig per desencallar les relacions entre ERC i CDC que fins fa poc, per culpa d'en Carod, eren nul·les.


» Veure més

30/06/2008: COLLONS, QUE 'GAFE'!

Vaja, vaja, vaja, em sembla que porta mala sort ser president d'ERC. És un càrrec gafat!!!» Veure més

Ei, ja sóc president! Toma Carod! Toma! Jejejeje...
Però això no vol dir que ara pugui sortir-me de mare, no! Jo haig de ser assenyat i que no ens pugi al cap la victòria que hem aconseguit el Ridao i jo.


» Veure més

Estimats ciutadans,
sento que el meu futur s'està aclarint cada vegada més. Això, amics meus, és espectacular!!!

» Veure més

Amics tots, les passades eleccions generals m'han fet reflexionar per culpa de la baixada d'Esquerra Republicana, tot i que entenc que ha estat un vot d'anada i tornada (voten socialistes per evitar el PP i tornaran a votar-nos a les pròximes eleccions, que seran les de la Gene). Tot i això, cal fer alguna cosa. Coi, que sóc de Ripoll, jo!!!! M'he de mobilitzar!!!

» Veure més

És moment de fotre un cop de puny sobre la taula. Per favoooooorrrrr!!! Què és això? Aquest dijous va haver-hi la reunió de la comissió bilateral Estat-Generalitat que es va fer a Madrid. I?... TURURUT!!! Però no un tururut esquifit, no, un tururut ESPECTACULAAAAAAR!!! Vaja, que se'ns pixen a sobre i ens diuen que plou, i nosaltres que ens ho creiem! Per favooooooorrrr!!!!!

» Veure més

Oh yeah, per favor, oh yeah! Avui s'inaugura la Fira de Frankfurt. Una fira en la que, en contra del que pugui semblar, no hi ha ni salsitxes, ni mostassa, ni ketchup. Només hi ha llibres.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|