Ja he trobat feina... pst... després d'aquella puntada de peu a la natja dreta que em va fer el PP... pst... He estat un temps fent allò de donar de menjar els coloms... pst... de mirar les obres i de fer el meu currículum... pst. He anat a demanar feina de pastisser... pst... de 'reponedor' en un supermercat famós... pst... de repartidor de pizzes... pst... però al meu currículum em faltava experiència. I ser exministre m'ha tancat moltes portes, la gent tenia por de mi... pst.

» Veure més

28/09/2007: QUINA PENA DE 2007!!!

Tshhh... Això és indignant. Porto un any, el 2007, que és el pitjor de la meva vida. Només em passen coses rares... em fan fora com a líder del PPC, avui he perdut el meu bolígraf, afaitant-me m'he fet una patilla més llarga que l'altra... Quina pena, i per acabar-ho d'arrodonir no vaig als Oscars!!!


» Veure més

20/07/2007: DIMITEIXO !

Estimats simpatitzants del meu blog, us he d'informar que dimiteixo com a president del PP català.

» Veure més

13/07/2007: ON SÓC? CAP ON VAIG?

No sé on anar de vacances, però per començar avui he volgut anar a renovar-me el passaport. He fet 7 hores de cua perquè estava ple. La mare que va fotre aquesta gent que sempre espera a l'últim moment per renovar-se o fer-se el passaport, no entenc com no ho poden planificar abans.

» Veure més

Tanta polèmica amb el DVD del PP que vàrem fer a Badalona i resulta que ens ha donat molt bon resultat: hem pujat dos regidors en aquesta població.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|