Ei nenes, no cal que us estireu els cabells i crideu, sóc molt modest a l'ensems que guapo, atractiu i sexy. Mmmm... petons a totes i a mi mateix. Mmmm... A vegades m'agradaria ser lleig un minut per saber què se sent.

» Veure més

El futur dels Estats Units és una mica negre. Ho dic pel president, no per la política que hi haurà d'ara en endavant. Barack Obama s'ha convertit en el primer afroamericà que s'erigeix com a cap dels EUA. Ara que per cap, el meu, el millor bust del planeta. Sóc atractiu, oi?

» Veure més

30/05/2008: SENSE VÀTER!

Mare de Déu senyor, ha passat un cas molt gros! I no, no m'estic referint a que els preus dels productes de primera necessitat hagin pujat, i per tant ho hagi fet el tint pel cabell que constantment utilitzo, la laca que constantment utilitzo i el rímel d'ulls que constantment utilitzo, m'estic referint que a l'Estació Espacial Internacional se'ls ha avariat el vàter!


» Veure més

Hola gent menys guapa que jo, però que també té un no sé què que us fa atractius, però que no arribeu a la meva bellesa.
Avui us haig d'informar que la persona que es fa dir Ramon Pellicer, o sigui que m'imita, i que surt a TV3 de dilluns a divendres fent una imitació del Polonews anomenat Telenotícies, estarà en directe en un xat al web de www.3cat24.cat.


» Veure més

Benvinguts al paradís, al meu blog, un lloc fantàstic digne del seu creador, jo mateix, un déu, una divinitat de la bellesa, una obra d'art en sí mateix.


» Veure més

Ja ha sortit el nou llibre d'aquell noi que quan mou la vareta té a tothom meravellat, i no estic parlant de Nacho Vidal, sinó de Harry Potter.

» Veure més

22/01/2008: MÉS POLONEWS

Benvinguts al Polonews, l'únic blog que ningú llegeix perquè tothom es queda embadalit amb la meva foto, cosa que puc fer que us insulti i vosaltres no us n'adoneu perquè no el llegiu mirant la meva bellesa.
Burros! Lletjos! Tontos!
Sóc tan bona persona que només recordo els insults de quan era petit perquè mai n'he hagut d'utilitzar. En fi.. comencem el Polonews del Blog.

» Veure més

Porto tres hores davant l'ordinador per escriure en el meu blog els Polonews, i tot just ara començo. No és que estigui espès i que no sàpiga que posar, que tingui aquella síndrome del guionista del full en blanc... no, no, no... és que m'ha saltat el salvapantalles negre i m'he vist en el reflex de la pantalla. M'he quedat admirant-me una bona estona (2 hores i 56 minuts).
Ara sí, comença el Polonews del meu blog.


» Veure més

Estimat blog (no tan estimat com m'estimo a mi mateix), estic ja una miqueta fart de donar sempre les mateixes notícies: problemes als trens. Avui se me n'ha sumat una altra: problemes a l'aeroport. Jo que estic com un tren i la meva autoestima està més alta que un avió en ple vol, deixeu-me dir que em declaro en rebel·lia i no vull parlar més de problemes de mitjans de transports a Catalunya.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|