Fa uns dies... que vaig descobrir això del... Twitter: en només 140... caràcters... pots escriure-hi el que et surti dels... nassos. Per mi suposa tot un exercici... de concreció i... concisió i, lògicament, m’he de... concentrar... molt.

Aquells ciutadans que vulguin donar... un cop d’ull... no literalment... a la meva pàgina de Twitter... amb el benentès que ho vulguin fer.. a continuació... tot seguit... podeu veure’n una... captura d’aquelles fetes amb el... Imprimir Pantalla del teclat.

Twi... ter!S'ha organitzat un escàndol (...) fenomenal! (...) perquè la Costa Brava es promociona amb fotografies de Les Bahames. I jo (...) evidentment! (...) em pregunto (...) : on és el motiu de tant d'escàndol? No voldran que (...), per descomptat, promocionem la Costa Brava (...) amb una foto dels milions de tones de formigó que hi hem posat (...) en el benetés que (...) si posem les fotos de la tifarada en que hem convertit la Costa Brava (...) evidentment (...) resulta del tot impossible que poguem vendre una escombra.

null» Veure més

Ciutadans de Catalunya:
En els pròxim 6 anys... en tant en quan deuen ser uns 2.190 dies, comptant com si tots els anys tinguessin 365 dies i no n'hi hagués cap de traspàs, lògicament cosa impossible, perquè un de cada 4 anys ho és, és el temps que ens hem donat... mmmmmmm... per fer...... a tota Catalunya... 11, entenent 11 com el número que va abans del 12 i després del 10, aeroports. Pam!!!!

» Veure més

Avui, tots aquells que viatgin a Madrid, en el benentès que ho facin en avió, lògicament agafant el pont aeri... mmmm... s'han trobat que s'ha inaugurat... mmmm la remodelació de la terminal C de l'aeroport del Prat. Prat!... vull dir... Pam!
» Veure més

09/01/2008: NO M'HO CREC

Avui he llegit, (...) amb estupor, una noticia que (...) brrrr (...), en el benentès que m'ha afectat és notícia, sinó seria comentari, i que m'ha deixat garratibat. Sembla ser (...), segons diu la notícia aquesta publicada (...) brrrr (...), que el Govern central ha aturat fins després de les eleccions el túnel del TGV per l'Eixample. ÉS A DIR, el túnel de sota la Sagrada Família (...) brrrr (...)

» Veure més

Per fi això dels trens va sobre rodes, entenent sobre rodes no com que vagi molt bé, sinó que ara no van per la via, van amb rodes, per la carretera, en tant en quan els trajectes es fan en autobús i no en tren.

» Veure més

La Sagrada Família necessita un túnel, en el benentés que... el mateix Gaudí volia que el temple passés per sobre d'un AVE... per lograr la seguretat necessària... Però tot... se'n va anar en orris... quan un tramvia el va atropellar... i li va segar... la possibilitat de fer el túnel

» Veure més

27/06/2007: TALLS A LA VIA

Sembla ser.............que per culpa d'un Euromed que anava a una velocitat massa elevada....i... per tant... a una imprudència del seu conductor...


» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|