Catalans, catalanes, mares i pares que s’arruïnen quan porten els fills al cinema,

Us convido a l’estrena de l’estiu, Toy Story 3. El ZP i jo som els protes: ell fa de cowboy i jo de guardian de l’espai! La pel•l•l•li va d’unes joguines que són abandonades per la gent que l’estima i han de trobar el seu lloc a la vida: com veieu, és una història molt humana amb lo qual me n’hi sento molt identificat. Però també hi ha explosions, dinosauris i fa molta risa! Mireu els pòsters, mireu!

“Se li acaba la corda”
"Se li acaba la corda"

“Les seves piles ja s’esgoten”
“Les seves piles ja s’esgoten”

Des de que vaig escriure les dues-centes cartes a les entitats catalanes, estic molt cànsat. No només per les agujetes a la mà, també perquè em cauen palus de totes bandes, del PP, de Ciutadans/Ciudadanos, fins i tot del Guerra. En tindran, de guerra (xist): he decidit publicar-la obertament perquè veieu que és un text molt bonic i casi no hi ha faltes! A més, ja ho he dit: “jo sé molt bé el que em faig”. Per exemple, avui al matí m’he fet un cafè, un entrepà i una pa... Ah! La carta:

Montilla s'ho munta molt bé

Fes clic (no literalment) per ampliar-la

27/11/2009: El pla B - TOP SECRET

Catalans, catalanes, cataclisme!

El tema de l’Estatut està molt malament, però per sort estem fent pinya. Pinyau, pinyau! Xist.
Tot gràcies als diaris, és clar, que ens estan donant molt d'example. Estem desenvolupant un pla secret, un pla B, per si el Tribunal Constitucional es peta l’Estatut. Us oferim, en primíssia, un document secret que resum el nostre pla.


Catalans i catalanes, cataplines i cataplones, cat woman i pussycat,
Ara que estem en plena primavera i les flors i l'amor estan per tot els ladus, he decidit que faré de Celestina entre les caixes d'estalvis catalanes. A veure si puc provocar alguns romançus entre elles. Igual al final inclús puc aconseguir que hi hagi algun casament i celebrin una nit de fusions molt calenta! Je je, que liante i provocador que sóc!

Gràcies al bon rotllo de ZP, ara les persones i les coses del mateix sexu es poden casar. Així les caixes d'ahorru es poden fusionar entre elles sense problema legal. Els catalanus hi sortirem guanyant, perquè així seran més competitives i podran lluitar millor contra la crisi. Penseu que amb la fusió es passaran liquidu entre elles sense traves i això vol dir que hi haurà més liquidu per a tots. Oju al datu!, no malpenseu, que no parlo de cap guarrerida. Parlo de calers, vull dir que podran donar més crèditus, més hipoteques i més...no sé, coses d'economia... perdoneu, però aquestes paraules tècniques les domina millor el Castells, a mi se'm fan una mica... àdhuc.

De moment he començat enviant-li un rosa al Narcisu Serra, el president de Caixa Catalunya, amb una nota on he escrit “'amb carinyu, d'una caixa que t'estima molt”, però no l'he firmat. Així, el Narcisu no sabrà qui és la admiradora secreta i em vindrà a preguntar a mi qui crec que pot ser. Llavors li diré el nom que més m'interessi, segons vegi. Serà el meu primer romaçu com a 'Celestina'. Estic fet un bon pillu, je, je, sniff, je, je, sniff, je, je, sniff... ai, perdó, que quan ric em plora l'ull esquerra. Bé, continuem.

Però hi ha gent que em critica perquè diu que amb aquesta iniciativa m'estic preparant el camí per ser president d'alguna caixa quan plegui de la Generalitat. Doncs és falsu! Jo quan acabi de president del gobierno, vull fer de Sergi Mas en un programa de televisió. I si el Sergi vol pot presentar-se a president de la Generalitat... doncs li dono el meu apoyu. Si jo he aconseguit ser president, ell també podrà.

Buenu catalans, catalanes, Sergi Mas... continuaré informandu, hasta luegu!

25/03/2009: AQUÍ PARLO JO

Catalans, catalanes, catalítiques, catenàries...
Com ha president de la Generalitat haig de donar un golp d'autoritat sobre la taula. Així!

ajñdfjkafjdkajfdkkfaAAADFDAFDAFDAREG

Ai, perdó, he fet saltar el teclat de l'ordinador. Perdó.
Em vinc a referir a que prohibeixo als consejerus de la Generalitat que parlin sobre el finançament.

» Veure més

Catalans i catalines! S'ha acabat això d'anar al cine i que el Han Solo de 'El retorno del Jedi' parli igual que Anibal Lecter a 'El silenci dels anyells', i que després te'n vagis a veure a Gerard Depardieu a 'Cirano de Bergerac' i també parli igual. I després, a casa, la mateixa veu t'anuncia aspirines per la tele, o et diu que viatgis amb Ibèria o que, qué sé jo, que et facis un seguru per si acabes malaments de los nervis amb tant de cacau.

null

» Veure més

28/01/2009: NO SURTIU SI FA VENT

Catalans! Catalens! Catalins! Catalons! I cataluns!

Us tinc que dir que no estic gens contentu, perquè se m'ha criticat com si no haguès fet res el dia de la gran ventada. I això, ho tinc que dir, no és gens veritat. És més, fins i tot és mentida.

null

» Veure més

25/12/2008: BONES FESTES!!!

Catalans, catalanes,
des del Govern de la Generatitat, no confondre amb l'Ajuntamentu de Barcelona, que estan davant per davant a la plaça Sant Jaume, que jo un dia em vaig equivocar, no em vaig adonar,estava nogensmenys pensant amb àdhucs, i vaig entrar i em vaig sentar al despatx de l'Hereu pensant que era el meu, i sense voler vaig firmar coses de l'Ajuntamentu, com una proposta per posar uns arbres de Nadal molt rarus que demanava la Mayol (però no ho digueu por ahi, vale?), doncs com us deia, des de la Generalitat us volem desitjar unes molt bones fístules. Ah, no! Això és el què ens desitgeu vosaltres a nosaltres, nosaltres a vosaltres unes molt bones festes, ara sí. Bones Festes.

» Veure més

Catalans, catalanes, llonganisses i aquella mortadel·la amb la cara del Mickey Mouse:
Ja ha sortit a la venda 'Polònia, el disc'.
Un disc ple d'àdhucs, cancions, àdhucs, més cancions, i nogensmenys alguna que altre cancion.

» Veure més

Catalanes i catalanus, ahir va començar el debat de política general. Sort que els blogs són escritus i no parlats, perquè tinc la llengua més seca que els peus d'un sant.
Ahir la gent va poder escoltar les meves propuestas, i vam, també, fer un descans per menjar canapés, àdhucs i cabòries. Tot estaba...mmmmm.. riquíssimu, per xupar-te els deds.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|