Dear Barak,

I'm Arthur More o Arthur Plus, it's the same.


null

» Veure més

04/12/2008: TOTS A LA CASA GRAN

Amics,
els immigrants també tenen cabuda a la Casa Gran del Catalanisme. Sí, ho vaig dir ahir en una conferència i avui aquí ho reafirmo. Ei, i tot això ho dic sense despentinar-me. De fet, podria fer 600 flexions i 1.000 abdominals i tampoc em despentinaria. Si és que quan un té aquesta mata de cabell tan extraordinària s'ha de cuidar.

» Veure més

Osti tu, quin desplegament mediàtic que hi ha per les eleccions americanes... i no ho dic per la gent d'allà, que és normal. Ho dic per la gent d'aquí que va allà per informar, per fer programes de ràdio i tele especials, connexions a dojo. Vaja, que el pròxim cop em presento per president dels EEUU i no de Catalunya!

» Veure més

Casum la punyeta!
Ara va i surt el Castells dient que si no hi ha una proposta ferma del finançament del Front Comú és per culpa de Convergència. Quins nassos! Sempre ens volen fer quedar malament.
Però no podran, perquè jo no surto mai malament ni a les fotos. (Com que sóc tan guapo. Gràcies!!!!)

» Veure més

Amics, m'ho he passat molt bé al Congrés de Convergència. Mooooolt! Quina passada!
Un cap de setmana convergent, sense haver d'anar a comprar al Carrefour, sense haver d'anar a rentar el cotxe,
sense haver d'anar al cine amb la dona, sense haver de fer cues per la carretera per anar a la platja, un cap de setmana convergent: només política, política i política!

» Veure més

Gent guapa que segueix el meu blog, però que no arriba a la meva bellesa extrema... jejejeje... semblo el Pellicer, oi? Doncs no, sóc més guapo, jo. Guapo! Gràcies!


» Veure més

Guapo! Gràcies... però no m'aclameu més, que sinó no puc començar a escriure aquest blog... Guapo! Gràcies!.. vinga, va, pareu. Escolta tu, que em posaré vermell...!» Veure més

Ahir vaig fer aquell esforç que es mereix el poble català i, com a cap de l'oposició, vaig voler donar al Govern les propostes que tenim a CiU per solucionar el tema de la sequera, tot reunint-me amb en Montilla.
Al final... res de res, tu! Que no ens posem d'acord.

» Veure més

02/11/2007: TREMOLA YOUTUBE!!!

Estimat blog, t'estic fent el salt perquè ara m'he apuntat a la moda del videobloc. Consisteix en publicar a la xarxa vídeos amb les meves reflexions i els meus discursos. D'aquesta manera les meves paraules van acompanyades amb la meva imatge i la gent pot admirar la meva bellesa. Guapo!!! Gràcies!!!! Quina enveja em tindrà el Duran, jejejeje...

» Veure més

Ahir, dilluns, vaig estar bé, oi? Guapo! Gràcies!
Vaig deixar anar una arenga sobre “refundar” el catalanisme. Quina bona pensada que he tingut, oi? Tot l'estiu pensant... què puc fer? Què puc fer perquè no em diguin que a l'oposició només critico i no faig cap proposta de res? Doncs: toma ya!!! “Refundar” el catalanisme.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|