Catalans, ja tinc una altra medalla a la meva col·lecció. I ja en van moltes!!! Aquesta última és de Turisme de Barcelona premiant-me per la promoció que en el seu dia vaig fer de la ciutat. Vaja, que tinc més medalles que el Michael Phelps!


» Veure més

17/09/2008: D'AQUÍ A HOLLYWOOD

Catalans, faré una peli.
Sí, sí, que tremoli el Bardem i la Pe. Però no seré un chico Almodóvar, nooooo!!! Seré un chico Bosch, del Carles Bosch. Ahahà.... ho heu endevinat, sí, aquell que ja va estar nominat a l'Òscar per “Balseros”. Per tant, és dels bons! Encara podríem guanyar l'estatueta a la pel·lícula estrangera i a l'actor principal. Jejejejee..

» Veure més

01/09/2008: DESCONNEXIÓ

Catalans, com han anat les vacances?
Esteu més morenos que el Quique Guash? No? No us amoïneu, és impossible, mentre estigueu més morenos que l'Iniesta ja n'hi ha prou. Jejejeje que 'cabrón'!


» Veure més

18/07/2008: JUGANT AL POLÒNIA

Avui ha començat el Congrés del PSC que ha de fer moltes coses, entre d'altres veure qui serà el meu substitut a la presidència del partit.
Això què implica?
Doncs un notorietat, una responsabilitat i potser, amb una mica de sort, sortir al Polònia. Jejejejejeje... Sortir al Polònia i que t'accentuïn els tics que tens, com ho fa el Queco amb mi... que cabrón! Jejejejeje... Aquesta gent accentua! Perquè no em direu que l'Hereu crida tant quan parla normal o que el Jordi Pujol tus tant quan està relaxat.... Nooo, ho exageren! Per tant, qui surti escollit, si el volen imitar, sabrem de quin mal coixeja. Jejejejeje...

» Veure més

02/07/2008: SÓC MEDALLISTA !!!

Catalans, sóc medallista!
A veure, enteneu-ho bé, no és que sigui medallista olímpic, els Jocs a Barcelona ja van passar fa anys, i per aquells temps el meu millor esport era l'halterofília... sí, aixecava la vara municipal com ningú. Jejejejejeje...! Però no n'hi va haver prou perquè em donessin una medalla. Per tant, la medalla de la que us parlo, com dic, no és olímpica, sinó que me l'ha donat l'Hereu. No el meu hereu, el meu hereu va ser el Clos, me l'ha donat l'hereu del Clos, l'Hereu.

» Veure més

Catalans, sóc el català de l'any! Però no el primer català de l'any, no! Aquest mèrit se l'emporta el primer naixement de l'1 de gener, i que jo sàpiga no he nascut l'1 de gener d'aquest any, sinó no s'entén que porti bigoti i tingui 67 anys, per això sóc un altre tipus de català de l'any.


» Veure més

Catalans! A vegades, quan m'avorreixo, decideixo escriure. Però no faig com alguns que escriuen la llista de la compra per anar al Caprabo, no, jo escric en els diaris expressant el què penso.

» Veure més

25/10/2007: PREMI ONDAS

Catalans, com a membre del Polònia des del primer dia, vull felicitar el suport de la gent pel Premi Ondas que se'ns ha concedit i rebrem el 4 de desembre al Gran Teatre del Liceu, sempre i quan ningú li cali foc o li posi una bomba, perquè mira que està de pega aquest teatre!
Es per això que avui al meu blog espero els vostres comentaris i felicitacions. Gràcies i Visca Catalunya... i Visca Polònia, clar!

» Veure més

22/10/2007: TRANQUILS CATALANS

Catalans, tranquils. Escric avui el meu blog no per dir-vos que el Hamilton i l'Alonso porten merda a l'espardenya, ni per dir-vos que el Barça va rebre una patacada, ni que l'Espanyol va guanyar al Madrid, ni res de tot això, avui només escric per donar-vos moltes gràcies pel suport rebut aquest cap de setmana després de la meva roda de premsa per explicar-vos que tinc un principi d'Alzheimer.

» Veure més

Catalans, ahir em van donar una medalla d'or. Sí, sabeu allò que li va costar tant al Fermín Cacho, entrenant anys i anys? Doncs vaig jo i, sense anar cap dia al gimnàs ni posar-me als peus cap calçat esportiu, va i me la donen. Toma ya!!!
Clar que potser està una miqueta devaluada... ho dic perquè al Pujol també n'hi van donar una. Jo em pensava que li donarien la de plata tenint jo la d'or, però es veu que no. Què ha fet el Pujol per mereix-la?


» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|