M'ha costat molt, però al final ja he trobat la manera de contentar els pares, que no volen tenir tres mesos els fills a casa, i als mestres, que no volen deixar de tenir tres mesos de vacances. El curs comença el 7 de setembre en comptes del 12 i, a canvi, poso una setmana de vacances al febrer. Ho canvio tot, sense que canviï res, i així deixo a tothom content i enganyat.

null

» Veure més

La moda dels Okupes torna, però en aquest cas per protestar contra el pla Bolonya.
Si la setmana passada es van tancar a dormir a la UB, a la Facultat de Ciències Polítiques, ara allò se'ls ha quedat petit i s'ha traslladat a la UAB, a la Facultat de Lletres. Vaja, com qui va a una pensió, veuen que s'apunta molt gent i decideixen anar de càmping.

» Veure més

15/09/2008: EL DIA DEL CONSELLER

Ser conseller de la Generalitat no és difícil, però tampoc és fàcil. Però té una cosa que és divertida: no passes desapercebut. Sempre hi ha el teu dia de glòria. Avui és el meu. Avui comença el curs escolar i tothom es recorda de mi. Abans de l'estiu que hi havia sequera, a qui li va tocar la glòria? Al Baltasar. De l'estiu a avui que només es parlava de finançament a qui li tocava? Al Castells. (Bé, de fet a partir de demà, també li tocarà perquè hi ha més finançament, pressupostos,....) Veieu? sempre saps que un dia o altra serà el teu dia. Avui em toca a mi.

» Veure més

15/07/2008: EXÀMENS A TUTTI PLEN

Catalans, des de la Conselleria d'Educació, en un moment de lucidesa, he pensat introduir una avaluació als alumnes de Primària per saber en quines condicions s'accedeix a Secundària.
Ei, que no és com la Selectivitat que necessites una nota mínima per passar. Aquest només és per saber el nivell intel·lectual que tenen i prou!

mas

» Veure més

Catalans, sembla que tenim un problema amb els alumnes de quart de Primària. Segons un estudi realitzat, els nens catalans de 10 anys utilitzen malament el lèxic i la sintaxi, i fan faltes d'ortografia. Vaja, com la defensa del Barça, falla amb el lèxic i la sintaxi (un català, un italià, un brasiler, un argentí, un francès... tots diferents, com volem que s'entenguin) i no para de fer faltes.

» Veure més

Jo no he fet res!!! No he fet res!!! No em mireu a mi, no sóc el culpable que Catalunya estigui a la cua de totes les comunitats autònomes i dels països europeus en qualitat del sistema educatiu. No he fet res!!! (Calla, que no sigui perquè no he fet res, que anem malament...!? No, no, jo m'ho he currat, amb la sisena hora i tot el rotllo)

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|