Barcelonins i barcelonines!

La nova Diagonal ens concerneix a tots nosaltres, i és a la boca de totes les converses. Malauradament, tothom pensa que potser no és moment de muntar un pollastre d’aquestes dimensions, que si és una maniobra electoralista... No, home, no! El que falta és més implicació ciutadana, que la nova Diagonal és el nostre gran projecte, és de tots i per a tots! Així doncs, us presento oficialment la nova campanya de l’Ajuntament.

Diagonal... Anal... Anal...


La participació ciutadana és cabdal. Ja que us brindem l’oportunitat de jugar a ser urbanistes i decidir el nou disseny, cosa que haurien de decidir experts... us convidem a que també participeu en les obres! Hi ha molta feina per fer: cavar les rases, pavimentar els terres, instal·lar catenàries, trasplantar un fotimer d’arbres... Formeu part tots i totes d’una nova fornada de treballadors diligents de totes les edats, i així nosaltres ens estalviarem contractes i diners per la crisi, tu. I si finalment tot queda fet un nyap, la culpa serà vostra. Que tot Barcelona s’involucri més que mai amb la nova Diagonal!

18/05/2009: FORA DE CANALETES!

BRÈTOLS DE BARCELONAAAAAA!! Us demano que traslladeu les celebracions de les victòries del Barça a un altre lloc. De cara a la final de Champions les coses no poden continuar igual. A aquest pas aviat haurem de declarar la font de Canaletes i els seus voltants com a zona catastròfica. No sabeu la de malabarismes que hem hagut de fer amb els pressupostos municipals. Cada tres dies hem hagut de treure una partida de diners per reemplaçar els fanals de la font i el mobiliari urbà de les Rambles. QUE ESTEM EN CRISIIIIII CIUTADANS GAMBERRUUUUS!!!!

null

» Veure més

Sembla ser que la vida és més cara a Barcelona que no pas a Nova York o a Londres, no? Així ho diu un estudi que s'ha publicat.
No m'estranya, aquí HA VINGUT EL WOODY ALLEN A RODAR UNA PEL·LÍCULA!!!! HA PUJAT EL NIVELL, ara Barcelona és un territori SAGRAT!!!


» Veure més

09/09/2008: UNINT TRAMVIES

Hola amics barcelonins, o catalans en general que per diversos motius veniu a la capital cada dos per tres... que són sis. SIS VEGADES, NO?

Com alcalde de la ciutat, he pensat UNIR PER LA DIAGONAL, tot el que seria EL TRAMBAIX I EL TRAMBESÒS, NO? Quedarà una cosa de rechupete! Fins i tot el Woody Allen vindrà a demanar-me rodar més pel.lícules a LA CIUTAT DE BARCELONA!!!

» Veure més

23/07/2008: UN ANY DE L'APAGADA

Avui fa un any de la gran APAGADA, NO?
Ja sé que diuen que la història no es repeteix, però jo M'HE CURAT EN SALUT!!!! NO M'HO CREC! És a dir, si el Barça va guanyar dos lligues gràcies al Tenerife, serà perquè la història sí que a vegades es repeteix, no?

» Veure més

11/06/2008: INCIVISME JUGANER

Com a alcalde de BarCELONAAAAAA haig d'informar que segueix sent un honor que les grans empreses, les grans persones, les grans entitats, i tot el què és gran, es fixin en la NOSTRA CIUTAT, no?

» Veure més

Ciutadans, turistes, catalans que veniu a la capital, amics tots en general, això del Bicing està sent TOT UN ÈXIT, no?
El què va començar com una cosa que fins i tot em va fer mandra inaugurar, que ho vaig fer molt d'amagat, resulta que al final ha estat un allau d'èxit. Vaja, que ja veig cap on haig de tirar en un futur, hauré de muntar el GRAN PREMIO DE LA MONTAÑA, METAS VOLANTES, SPRINTS ESPECIALS, MALLOTS GROCS, i també AVITUALLAMIENTO EN RUTA, no?


» Veure més

Barcelona està on fire que diuen els americans, però a mi m'agrada més dir que està 'en fira', no?
Per què? DONCS MOLT SENZILL... s'està celebrant el Mobile World Congress, que es la fira DELS TELÈFONS MÒBILS.


» Veure més

Sembla ser que el Woody Allen S'HA EMPRENYAT, NO?... o el Woody o la productora catalana, perquè es veu que ha rebut moltes crítiques sobre temes de subvencions i tractes de favor, NO? Unes explicacions infundades, però que HAN FET EMPRENYAR AL WOODY!
I és que anem de cap a caiguda, no? ÉS A DIR... que sembla que tractem MALAMENT LES ESTRELLES MUNDIALS. A veure si no voldran venir mai més a Barcelona, no? A veure si perdrem tot el GLAMOUR!

» Veure més

Sembla ser que Barcelona en només un dia ja està POTES AMUNT, NO? I no ho dic per les obres de l'AVE, ni res d'això. Ho dic per culpa dels seguidors dels RANGERS.
Els meus nebots també són seguidors dels RANGERS, i no fan aquestes destrosses. I això que segueixen uns RANGERS QUE SÓN MÉS VIOLENTS, NO? Els POWER RANGERS!
En tot cas, el problema aquí és del Barça. Si el Barça no es classifiqués mai per la Champions ni la UEFA, no vindrien aquests SEGUIDORS RADICALS D'ESCÒCIA, NI ELS D'ANGLATERRA NI ELS DE LES QUIMBAMBES!

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|