Amics s'ha acabat el congrés d'UDC i continuo sent el cap visible. I no, no ho dic per la calba, mal pensats!! Ho dic perquè hem apostat per una direcció de partit continuista i jo, com últimament feia, en seré el líder. Sóc com l'anunci aquell de piles que feien per la tele que deia “y Duran... y Duran... y Duran...” jejejejeje

» Veure més

Em vaig reunir amb en Zapatero...
Nooooooooooo! Mal pensats, no li vaig dir allò de “¿Qué hay de lo mío?” Noooooo!
Se m'ha penjat aquest mort de “vull ser ministre” i no es veritat! N'estic fart de dir-ho.

» Veure més

Mare de Déu, em costarà molt ser ministre, abans el Zoo de Barcelona tindrà el Yeti a les seves vitrines que jo anant amb una cartera sota el braç amb lletres daurades on posi “MINISTRO”. Tot són impediments! Ara resulta que per quedar bé hauria d'estar a favor del Bono com a president del Congrés. Això mai! Del disgust em cauria el pèl. (El poc que em queda, clar).


» Veure més

Perdoneu però no puc estar per la meva campanya ja que estic ingressat a l'hospital. Tranquils, no és res greu, he ingressat amb un quadre de gastroenteritis.


» Veure més

27/11/2007: JA SÓC EL NÚMERO 1

Amics, la meva carrera cap a poder ser ministre està en ple procés. La Comissió Executiva Nacional del CiU ha aprovat per unanimitat la meva candidatura com a número 1 a les properes eleccions generals.
Ara només falta ratificar-ho aquest dissabte dia 1, en un Consell Nacional conjunt, que només és per fer una miqueta el merdes, com se sol dir, perquè ja no hi ha volta de full pràcticament.


» Veure més

Últimament no dormo de felicitat. Em noto com un dels cantants de rock de moda, el cantant dels Sirex o dels Mustangs. Sí, ja puc notar l'alè dels meus fans que volen que m'erigeixi com a líder de Convergència i Unió. Universitàries amb la carpeta de l'UAB folrada amb fotos meves. Gent pel carrer parant-me i demanant-me autògrafs o que només són feliços tocant-me. Sí, sóc el gran, el més gran!!! Com m'ha pujat l'ego, com m'agrada que la gent estigui amb mi, em recolzi, em faci seguir endavant. Sí, sóc com l'estrella de rock del moment, el cantant de los Salvajes, del Dúo Dinámico!!! Vaja, dels de moda!

» Veure més

Je, je, je.. sóc el polític més ben valorat segons l'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió. Sí, sí, sí, ja es pot anar dient “guapo” el Mas tapant-se la boca, que es pensa que no ho sé que s'ho fa ell mateix?


» Veure més

Com m'agrada l'Albert Pla, aquell que canta “Papa jo vull ser torero”. Sí, ja sé que també té algunes lletres guarres (com aquella que diu “tens paper de wàter enganxat al cul”), però el noi té coses bastant aprofitables.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|