17/06/2009: BON DIA T-1

Vuit i vint-i-tres minuts, “Els Matins” de TV3 des de la nova terminal de l'aeroport del Prat, la coneguda per tothom, grans i petits, homes i dones, pilots i passatgers, Pilars i Raholes, com la nova T-1. Avui ens hem desplaçat a aquest indret, punt de trobada d'ara en endavant per milers de viatgers, per retransmetre en rigorós directe, vuit i vint-i-quatre minuts, la inauguració de tan magna obra. “Bon dia Catalunya”: Catalunya, aquí et presento la nova T-1. T-1, aquí et presento Catalunya.

He triat aquest nou plató perquè el soroll dels avions en l'enlairar-se no em permet sentir res del que diu la Rahola. És fantàstic, genial, increïble, relaxant. Jo, personalment, ja n'estava una mica tip de sentir-la. Ja n'hi havia prou... prou, prou, prou, prou, prou! I dit això, passo a plantejar la pregunta del dia: 'Facturem la Pilar Rahola en un vol a Jerusalem, només anada?', 'Facturem la Pilar Rahola en un vol a Jerusalem, només anada?'. Envieu les vostres respostes amb el text 'Matins.sí' o 'Matins.sí' al nostre número habitual. Sí, audiència, ho 'haveu vist' bé. Aquesta vegada només hi ha l'opció 'Matins.sí'. Sóc el director i decideixo que la Pilar serà facturada, perquè aquí mano jo!

Per altra banda, les instal·lacions de l'aeroport estan força bé. L'únic problema és que hem hagut de matinar de valent per preparar el plató. Gairebé ens obliguen a pagar un extra per facturar les ulleres de son que portàvem, que feien més del que permeten les companyies aèries! A més, ajustem els pressupostos de transport i, com que no hi cabíem tots al cotxe, portava la Lídia Heredia en un maleta i...l'he perduda. Els responsables de facturacions diuen que no saben si l'han enviada a Cancun o a Sibèria...Bé, espero que sigui la primera opció.

I abans d'acabar, audiència meva, us recordo la pregunta dia: 'Facturem la Pilar Rahola en un vol a Jerusalem, només anada?'. I us recordo la resposta del dia: 'Matins.sí'!!!!!
Vuit i vint-i-tres minuts, Matins a TV3 tot plantejant la pregunta del dia. Avui comencen les preinscripcions a les escoles i instituts catalans, on aquest any s'endureixen les mesures per evitar els casos de frau. A més, l'alumne que hagi aconseguit plaça de manera fraudulenta perdrà la plaça, ja sigui enxampat en el període de matriculació o ben entrat el curs. Per tant, la pregunta del dia és:

» Veure més

14/01/2009: UNA AFONIA INOPORTUNA

Vuit i vint-i-tres minuts. Matins a TV3, tot plantejant la pregunta del dia: “Creus normal que a la gran festa de 'Els Matins', el dia que fem el programa número 1.000 i ens dediquem un especial al Liceu, hagi d'estar absolutament afònic?” “Creus normal que a la gran festa de 'Els Matins', el dia que fem el programa número 1.000 i ens dediquem un especial al Liceu, hagi d'estar absolutament afònic?” Voteu 'Matins.no' al número habitual! 'Matins.no'!!!!!
Res de 'Matins.sí', Pilar, que ens coneixem!


» Veure més

12/12/2008: QUINS NACIONALISTES?

Vuit i vint-i-tres minuts, Matins a TV3, tot plantejant la pregunta del dia: Esteu d'acord, com diu Fraga, que s'haurien de penjar a algun lloc tots els nacionalistes? Esteu d'acord, com diu Fraga, que s'haurien de penjar a algun lloc els nacionalistes?
Envieu les vostres respostes amb 'Matins.sí' o 'Matins.no'.

» Veure més

Avui, si em permeteu, no començaré dient “Vuit i vint-i-tres minuts. Matins a TV3”, perquè com que estic als EEUU porto un jet lag de tres parells de pebrots. Fixeu-vos que estava parlant amb la secretària de l'Obama per pactar una entrevista i a mitja trucada m'he adormit al telèfon. Total:
no he aconseguit l'entrevista i m'he llevat al cap de 6 hores amb les tecles del telèfon marcades a la galta dreta de la cara! Si no fos que tinc les galtes molsudes, semblaria que tinc a la cara una calculadora extraplana com les que regalen a la Caixa.

» Veure més

25/09/2008: DEBAT AMB MI MATEIX

Vuit i vint-i-tres minuts, matins a TV3 tot plantejant la pregunta del dia: “Creus que és necessària la mesura d'implantar anar amb els llums oberts del cotxe durant tot el dia, incloent-hi el matí tot i que faci un sol de tres parells d'ous?”
“Creus que és necessària la mesura d'implantar anar amb els llums oberts del cotxe durant tot el dia, incloent-hi el matí tot i que faci un sol de tres parells d'ous?”
Envieu els vostres missatges de text a 'Matins.sí' 'Matins.no' al meu mòbil personal.

» Veure més

03/09/2008: MATINS.NO!

Vuit i vint-i-tres minuts, matins a TV3 tot plantejant la pregunta del dia. “Creieu que als Estats Units se'n fa un gra massa amb les crítiques a la governadora d'Alaska, Sarah Palin, companya electoral del candidat republicà John McCain, per tenir una filla de 17 anys embarassada i altres polèmiques que s'han anat destapant com que el seu marit als 22 anys el van detenir conduint ebri, o que aquest mateix home havia militat a un partit independentista d'Alaska, o que la pròpia Sarah ha contractat un advocat privat perquè la representi durant l'investigació d'un presumpte abús de poder en un cas que inclou possibles pressions perquè el seu cunyat sigués acomiadat com agent de policia?”

» Veure més

Vuit i vint-i-tres minuts, matins a TV3 tot plantejant la pregunta del dia, però abans de formular-la us haig de posar en situació. Situació, posició d'una persona en relació als altres, al grup social o al conjunt de la societat. Societat, com la Reial, equip basc de segona divisió. Divisió, fer d'un tot dues o més parts. Parts, tenir nadons... vaja, donar a llum. Llum... Prou! Prou! Prou!

» Veure més

Vuit i vint-i-tres minuts, Matins a TV3, tot plantejant la pregunta del dia 'S'ha d'aturar l'arribada de vaixells amb aigua i el mini transvasament? S'ha d'aturar l'arribada de vaixells amb aigua i el mini transvasament?'

» Veure més

25/04/2008: EL RAP DE L'ATUR

Vuit i vint-i-tres minuts, Matins a TV3 tot plantejant la pregunta del dia, una pregunta que avui té ha veure amb l'atur, perquè l'atur ha pujat. Pujat, com el to que fa servir algun polític quan li toquen allò que no sona. Sona, que fa soroll. Soroll, el que escolta el jovent d'avui en dia pensant-se que és música, evidentment excloc d'aquí: el rap, perquè el rap m'agrada molt. És més, ara en vaig a cantar un.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|