Ostres, avui és el dia del treballador! Merda, i jo què? Què haig de fer? Ara no faig res!!!
No ho puc celebrar.
Si els treballador fan festa, els que no treballem hauríem de treballar avui, no?
No és que vulgui “rizar el piso” , però la cosa hauria d'anar així.


» Veure més

Ostres, ja no sóc ministro!
Ha estat bé mentre ha durat, no? I jo diria que ho he fet bé, perquè com se sol dir en aquests casos “Lo bueno si breve, dos veces Werder Bremen”.

» Veure més

Ostres, s'han posat de moda les apagades, tu!
Ara li ha tocat el rebre a gent de Sant Adrià i Badalona... si és que ja ho diuen que “Cuando las barbas de tu vecino veas pelar pon el cántaro a la fuente”.

» Veure més

Ostres, ostres, ostres,... ara es veu que puc ser el salvador de TV3 a la comunitat valenciana. Quina responsabilitat, no? Puc convertir-me en un superheroi com el Superman, el Spiderman, el Barman, el Caiman, el Musulman i tots els que acaben amb '-man'. Ostres, ostres, ostres, quin nervis.


» Veure més

Ja ha arribat la segona edició del Fòrum de les Cultures, que agafa el relleu de la que vam fer aquí a Barcelona. Han passat 3 anys... “Más vale tarde que... ciento volando”, no? com diu la dita. És a dir, que s'han pres el seu temps. Però clar, superar un Fòrum tan espectacular com el que vaig muntar a Barcelona és difícil. No és “bufar i fer... olles”, oi? Bé, aquesta nova edició del Fòrum es fa al país aquell dels que diuen “ándele, ándele, arriba arriba”, allà a les amèriques.


» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|