Doncs no ho entenc. S'han carregat al ministre Bermejo perquè se'n va anar a caçar amb Garzón, i sense tenir llicència. Jo, en canvi, estic caçant talibans a l'Afganistan i ningú no em diu res.

null

» Veure més

10/09/2008: COMPAREIX EL JOSE!!!!

Que chupiguay, avui compareix al Congrés el Jose! No he pogut dormir en tota la nit de nervis de veure'l en directe exposant els punts contra la crisi econòmica. Quin home! Mentre escric aquest blog el tinc davant fent el discurs. Espero que el Miquelet a casa l'estigui mirant.... però quan parli el Rajoy que la cangur apagui la tele! Brrrr.. Rajoy caca Miquelet, Rajoy caca!


» Veure més

09/07/2008: AMENACES DEL MAMUT

Osti tu, el que vaig a dir no és gens guay. Resulta que ara als diaris i als webs només em miro les pàgines internacionals i sobretot on hi hagin conflictes bèl·lics. Ja no puc mirar res més, ara sóc ministre de Defensa. (Bé, de tant en tant també em miro revistes de roba per bebé).


» Veure més

Ei, com s'enrotlla el Jose, ara sóc ministra de Defensa. Vaja, com el Puyol amb el Barça.

» Veure més

AAAAAahhhh! Perdoneu que comenci el meu blog amb un badall, però és que porto uns quants dies dormint molt poc. Entre el casament de divendres, amb la seva conseqüent lluna de mel i el Consell Nacional del PSC, on vaig ser escollida cap de llista per Barcelona de cara a les eleccions legislatives del 9 de març, i també amb la seva conseqüent celebració, tinc una són acumulada que envejo la hibernació dels óssos. Qui pogués ser ós!!!

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|