18/09/2008: NO M'ATABALEU MÉS!!!

Últimament no surto de casa, no dono ni una passa pel carrer que ja em para algú preguntant-me pel finançament, pels pressupostos...
Per tant, el què faig és no sortir de casa, i si surto ho faig per la porta del darrera, m'espera un cotxe oficial camuflat (és un 4 llaunes) i tinc franctiradors a totes les finestres fins al meu trajecte cap a la feina. N'estic fart!!! Ja sé que com a Conseller d'Economia haig d'estar 'al tanto' d'aquestes coses, però sé parlar d'altres temes.

» Veure més

21/07/2008: L'ECONOMIA NERVIOSA

Bé, entre l'economia de casa (prepagament de les vacances, les pagues i senyals als càmpings i a les agències de viatges, etc...) i l'economia del país (com coi pactarem el finançament) no estic tranquil ni 10 segons.
Mireu 1, 2, 3, 4 ,5, 6, 7, 8, 9... bbbrrrrrrr brrrrrrr brrrrrrr. Veieu? M'agafa 'el telele'!

» Veure més

Segons un estudi, cada català dóna a l'Estat més de 1.000 euros a l'any que no retornen a Catalunya. Vaja, que això és més d'un bilió de les antigues pessetes que es queda l'Estat.
El que per Bill Gates seria ferralla, 'calderilla', per Catalunya és una pastarrufa de tres parells d'ous, si em permeteu l'expressió.

» Veure més

18/09/2007: MONEY MONEY MONEY

Ahir vaig tenir una reunió amb el ministre Solbes perquè esquitxi uns quants diners per infraestructures per Catalunya.
Jo estava molt nerviós perquè demanar diners no és gens fàcil, costa moltíssim. Què dius? Quina opció és la que funciona més? Com fer-ho amb tacte perquè et facin cas?

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|