05/02/2009: JA TENIM AVIONS

La gent diu que hem comprat accions de la companyia Spanair perquè no ens volen traspassar les rodalies de Renfe. Així, com que no ens deixen tenir trens, almenys tindrem avions. La gent s'ho pensa, però no és veritat: hem comprar una companyia d'avions perquè a partir d'ara quan jo vagi amb els meus parents a crear ambaixades per tot el món hi podré anar amb el meu propi avió.

null

» Veure més

26/11/2008: JO EM POSTULO!!!

Amics, no em penso retirar de la primera línia política, lluitaré per tot. Perquè jo em segueixo postulant com a candidat de la Generalitat i que digui missa el Puigcercós!

» Veure més

Sí senyor, avui ja puc dir que sóc un tros de vicepresident. Abans els de CiU i, el que és pitjor, el Puigcercós es reien de mi perquè deien que el meu càrrec no tenia cap valor, perquè no existia legalment. Però ara ja hem fet una llei expressament per a mi i sóc el primer vicepresident de la història de Catalunya. Fota't Puigcercós!


» Veure més

Osti, que guay estic d'excursió. M'encanta viatjar, i no només a Perpinyà, sinó a tots els llocs possibles del planeta terra. En aquest cas en Montilla se m'ha emportat amb ell, amb el Serrat i amb el Baragalló a Mèxic!
Ándele ándele, arriba arriba, yyyyyyiiiiijjjaaaaa!

» Veure més

05/06/2008: ERC VA A LES URNES

Catalans, comença el compte enrere perquè les urnes per votar el nou president i el nou secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya es comencin a omplir.» Veure més

Doncs sí, vinga tots a jugar a bitlles i bowling!!!
Ja tenim una altra selecció que funciona a ple dret! Vinga! Oeee, oeee, oeee, oeeee... Tots a animar la selecció catalana de bitlles!!!


» Veure més

Amics, no em presento a la reelecció com a president d'ERC en el pròxim congrés d'Esquerra.
No, no i no. Ho he decidit aquest matí amb el Bassas a Catalunya Ràdio. M'ha fet una pregunta i he pensat... saps què?... digues que no et presentes a la reelecció, i així ho he fet. A més he deixat clar que tampoc vull ser cap càrrec dins del partit, ni president, ni cap de premsa, ni dona de fer feines, ni cotxer...

» Veure més

Em critiquen a mi perquè Esquerra ha perdut 350.000 vots, com si fos culpa meva. Quina culpa en tinc jo que des de Madrit hagin deixat de matxacar Catalunya. L'Aznar ja no ens insulta, ha arribat l'AVE, a la capital tornen a beure cava i a menjar botifarra catalana... Com volen que no deixi de perdre vots.

» Veure més

18/12/2007: POTENCIEM EL CATALÀ

Ahir vam fer un pas més a favor de la llengua i la cultura catalana. No, no és que hagi anat a un karaoke durant el sopar d'empresa d'ERC i hagi cantant 'La mare' del Dyango amb la corbata al cap i tres copes de cava de més. No!!! Encara no hem fet el sopar d'empresa (i abans de cantar 'La mare' del Dyango cantaria 'La tieta' del Serrat)


» Veure més

Em dic Josep Lluís!!!! Josep Lluís!!! A veure, gent de les Espanyes, i quan dic de les Espanyes, dic de l'Espanya plural, la que sap que hi ha diferents cultures a dins de l'Estat espanyol, si jo em dic Josep Lluís, em dic Josep Lluís, no Jose Luis, no Pepe Luí, no Joseph Louis, no Lola, no Paquito, no Manolo, ni Godofredo... Josep Lluís! Tant costa?
Al Michael Landon no li diuen Miguel Landon. “Mira, vamos a ver la tele que echan Autopista hacia el cielo, con Miguel Landon”. No!!! Oi que diuen Michael perquè és el seu nom? Doncs que a mi em diguin pel meu nom: Josep Lluís!

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|