Ho haveu vist, mindundis? Ho haveu vist? Visca la mare que em va parir: per cinquè any m'ha elegit el millor cuiner del móng! (I a la llista dels 50 millors cuiners del móng no hi surt el Santi Santamaría, jejeje. Que n'aprengui!)

null

» Veure més

27/03/2009: SÓC ER NÚMERUUUU 1

Ei, què paha family?
Tinc tants premis que els podria fondre tots i folrar-me amb ells les parets del Bulli d'or, platí, bronze,....
Sí, tios, m'hang donat un altre premi més. Ara, family, sóc el cuiner de l'any segons l'Institut Culinari d'Americà del Nord. ¡Toma ya! I el Santamaria i la Rusqui no!!!! Elis! Elis! ¡¡¡Chincharrebincha!!!

» Veure més

Ei, què paha family? He vingut aquí perquè m'han dit que hi ha una crisi i que a veure com ho podem solucionar. I jo us dic: l'única cosa que pot solucionar la crisi és la cuina, la bona cuina del Bulli. (Però si voleu que la crisi vagi pichó, llavors aneu a dinar al restaurant del Sangti Sangtamaria, que us deixarà més plumats que una gallina de corral).

null

» Veure més

26/01/2009: BUNYOLS DE VENT

Hola mindundis,
Sóc Bond... bon cuiner! Jejejejeje
Què paha family?
Aprofitant el temps que fa, us proposo, des del Bulli, fer una recepta que us llepareu el hits... els hjjjjits... els ddddits! Ara! Els dits!

Bunyols de vent!

» Veure més

Ei, que paha family?! Sóc Ferran Adrià el millor cuiner del mong!

» Veure més

Ei, què paha family? Sóc Ferran Adrià, el millor cuiner del mong!
Ahir vaig anar a apadrinar un restaurant de fag foh... fahhh fú... faaahhh fuuuhhhhh... de menjar ràpid, coi! És que ara hóc assessor d'una cadena de restaurants de menjar ràpid... de faggg fúúú... faaaahh ffúúú... tornem-hi!... fahhhhtttt ffúú... Fast food! Ara!!!!!!


» Veure més

Ei, penya, ja està aquí, una altra vegada, el millor cuiner del mong! M'han cridat d'urgència per convertir en un plat suculent el pobre tauró que van pescar fa uns dies a Tarragona.

» Veure més

02/07/2007: SALMÓ FUMAT

Ei, mindundis! Sóc Ferran Adrià l'home amb méj entrades del món.... a la pàgina web del Bulli,clar. Avui uj prepararé un plat per llepar-se els dits de la mà i finj i tot els dels peujs: Salmó fumat.

» Veure més

09/05/2007: BACALLÀ AMB PANSES

Ei penya! Hjsóc en Ferran Adrià, el millor cuiner del mong. I us prehento una recehepta nova perquè triomfeu a la cuina com un servidor. Avui: Bacallà amb pang..amb pang.. amb panghses

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|