Estimada Queca,

Sóc jo, lo puto Puyol! T’escric des de Sud-àfrica, aquí a l’hotel aquest de pacotilla. Que entre les averies i els robos, que ahir li van fotre els cuartos al Pedrito, portem una emprenyada a sobre... Per cert, me vas gravar el partit en vídeo? Quin golarro de cap, eh? Encara em fot mal el front, però ha valgut la pena, que estem a la puta final! Estàem tots molt contents, fent jarana al vestidor... i no saps el que em va passar, Queca. Q

Jo estava a la dutxa ensabonant-me el cul i sento que tots me criden: “Puyi! Sal! Mira quién ha venido. Tenemos compañía.” Jo em pensava que era la Carbonero, que el Casillas l’havia convençut d’una vegada per venir a les dutxes del vestidor, hehe. I és clar, em surt la Reina Sofia... La mare que em va matricular. Quina destrempada, tu. Ep, que és molt simpàtica, eh? Però collons, que era l’únic que anava en boles, i tots vestidets i guapets. Colla de malxinats.

Però mira, li vaig donar la mà (ben neta) i cap a caseta. Hòstia! Sin haberlo deseado, me ha salido un pareado. Escolta, t’he de deixar que em toca un entreno i encara no he esmorzat re, cagonlou. Cuida’t molt, preciosa!

Tot teu,
Lo puto Puyol!

T’adjunto un vídeo del Iutube (no sé com collons ho he fet per integrar un puto vídeo a una carta) amb la trobada amb la reina. Mira, mira!


Hola troncos, sólo un par de cosetas rapidetas, que aún no sé si la comunicación aquí dura mucho o me la van a cortar a la que me despiste. Os llamo para deciros que he dejado de fumar, para que conste en acta y para que estéis contentos los que sempre em donaveu la tabarra, "anda Pepe, collons, deixa de fumar d'una vegada". Pues ya está, un rotllo menos. Ja no estareu tot el dia dient-me "nen no fumis, que és dolent".

null

» Veure més

Posa't a la pell del Toni Soler, has marxat uns dies de vacances a un altre planeta i al arribar et trobes que Catalunya ha estat destruïda per un gran cataclisme i només uns quants afortunats han aconseguit sobreviure.

» Veure més

Quan ereu petits, a l'hora del pati, no us agafàveu uns quants i cridàveu “Qui vol jugar a indios i baqueros?” o “Qui vol jugar a l'escondite?” i així recaptàveu gent per poder jugar? (Que n'hi havia que es passaven tota l'hora del pati cridant i quan acabaven de recaptar gent no podien jugar perquè ja era l'hora de tornar a classe)

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|