01/07/2009: CALOROTA FORTOTA

Molta bona niiiiiit!

Fa calorota. Calorota enganxofota i malparidota. Som aquí als estudis amb l'aire condicionat al màxim i em sua fins i tot el dit petit del peu esquerre. Ah, i la calba em brilla com una bola de billar. Semblo el 'míster limpio' aquell dels anuncis. Demanaré a la Terribas que em deixi presentar El Temps en calça curta. No estaria gens malament, no, no. Que estic molt bonot mig despullat!

null

» Veure més

06/03/2009: TEMPS DE VENTADES

Molt bona niiiiiiiit,
sembla que fa ventot. Un ventot, fortot, dolentot, mal paridot, i fins i tot, diria jo, un miqueta Ot el Bruixot.
Un vent d'aquells que surts del barber amb la clenxa a la dreta i arribes a casa amb la clenxa a l'esquerra. Quina putada, oi? Més que res perquè has pagat 20 euros, t'ha deixat la camisa plena de pèls, uns talls al clatell de quan t'hi han passat la navalla i sobre arribes a casa amb un pentinat que no és. No digueu que no és lleig això? A mi no em passa, no tinc una folra de cabells espectacular, a mi més aviat se'm veu tot el cartró. Apa, foteu-vos!

» Veure més

27/01/2009: NO EM FAN CAS

MOLT BONA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Ja ho veieu. Ja veieu què passa quan no em fan cas. Jo ja ho vaig dir que faria un ventot molt fortot, que arribaria fins a 120km/h. Però no em van fer cas. No van collar els sostres dels pavellons d'esports i el vent se'ls va emportar. No van lligar els arbres i el vent els va trencar. No es van lligar el barret al cap i el vent se'ls hi va emportar.

null

» Veure més

16/01/2009: FARÀ VENTOT

Molt bona niiiiiiiiiitttttttt

Avui fa una nit frescota, humidota, que fa baixar molt i molt la boirota, aquella boira que fa que no hi vegis tres en un burro i que fa que topis de cap amb els fanals, deixant-te un nyanyo al cap com si fossis un unicorn. A qui no li ha passat? Són durs aquells fanals... Aquells fanals que, a més, a banda de fer-te mal al cap, tenen la funció d'aguantar les dones que fumen i et tracten de tu tot remenant la bossa de mà, que es recolzen en ells. Bonica vida la dels fanals! Qui fos fanal, sempre ben acompanyat i no has pagar, t'ho fan gratis!

» Veure més

Molt bona niiiiittttt,
una nit fredota, humidota, més aviat tristota, tirant a grisota, lletjota, marmota, idiota, Guillermina Mota.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|