09/07/2009: INDIGNAT AMB EL TOUR

Ho haveu vist? Això és indignant! Han tallat els carrers de mitja ciutat perquè passen els corredors del Tour. Els senyorets necessiten tenir la calçada per ells sols. Home, què s'han cregut aquesta gent? Que no puc ni creuar el carrer per anar a la comissaria de davant a presentar un denúncia... Això és l’única cosa que es mereixen!

Mira, a més de la denúncia... es mereixen que els hi tiri xinxetes quan passin... Així aprendrien a quedar-se a casa i no molestar. Per favor, que són uns incívics... circulant pel lloc on han de passar els cotxes i sense respectar els semàfors ni els límits de velocitat... És que, a més, fan carreres a veure qui va més de pressa... Que no ho veieu? Així se'n foten de tots nosaltres!... Segur que la meitat són usuaris del bicing aquest dels coll***... Mà dura i multa per a tots.

Mira, vénen per allà... i la gent encara els aplaudeix... però, ¿què feu, inconscients? Us hauria de fer vergonya... I mira els ciclistes, tots vestits d’una manera estrambòtica, amb aquests pantalonets curts i ajustats... Per favor, que hi ha criatures aquí. Us penseu que podeu anar marcant paquet per la via pública? Desvergonyits!

Bé, ja se n’han anat... Puc creuar el carrer sense perill. Quina cara que tenen. Feia quatre hores que m’esperava i no podia anar a pixar, que a la meva edat ja no tinc la bufeta per aquestes aventures... Vinga, ara ja podem creuar tranquil·lament...

PLAFFFFFF, PLUMMMM, CATACLOCKK!!!!!!

****Ho sentim, aquest blog queda interromput perquè al nostre blogaire li acaba de passar per sobre el cotxe escombra.
Ho haveu vist??? Això és indignant. Ara volen que els nens facin vacances al febrer. El que faltava, tenir els nens a cassa una setmana més. Aquí, donant la tabarra, com si no tinguessin ja prous dies de vacances.

Clar, diuen que també els hi treuran una setmana de vacances al setembre, però creu-t'ho! De moment els hi donen, més vacances al febrer... si després els hi retallen les vacances de l'estiu això està per veure. Ja en parlarem.

null

» Veure més

16/12/2008: PESSEBRE ENCADENAT

Això és indignant!!! Els ciutadans estem farts i per molt que ens queixem ningú ens fot ni cas!
És per això que em dedico a escriure en aquest blog, a veure si se'm té una mica més en compte.

» Veure més

Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|