Catalans, catalanes, mares i pares que s’arruïnen quan porten els fills al cinema,

Us convido a l’estrena de l’estiu, Toy Story 3. El ZP i jo som els protes: ell fa de cowboy i jo de guardian de l’espai! La pel•l•l•li va d’unes joguines que són abandonades per la gent que l’estima i han de trobar el seu lloc a la vida: com veieu, és una història molt humana amb lo qual me n’hi sento molt identificat. Però també hi ha explosions, dinosauris i fa molta risa! Mireu els pòsters, mireu!

“Se li acaba la corda”
"Se li acaba la corda"

“Les seves piles ja s’esgoten”
“Les seves piles ja s’esgoten”

Estimada Queca,

Sóc jo, lo puto Puyol! T’escric des de Sud-àfrica, aquí a l’hotel aquest de pacotilla. Que entre les averies i els robos, que ahir li van fotre els cuartos al Pedrito, portem una emprenyada a sobre... Per cert, me vas gravar el partit en vídeo? Quin golarro de cap, eh? Encara em fot mal el front, però ha valgut la pena, que estem a la puta final! Estàem tots molt contents, fent jarana al vestidor... i no saps el que em va passar, Queca. Q

Jo estava a la dutxa ensabonant-me el cul i sento que tots me criden: “Puyi! Sal! Mira quién ha venido. Tenemos compañía.” Jo em pensava que era la Carbonero, que el Casillas l’havia convençut d’una vegada per venir a les dutxes del vestidor, hehe. I és clar, em surt la Reina Sofia... La mare que em va matricular. Quina destrempada, tu. Ep, que és molt simpàtica, eh? Però collons, que era l’únic que anava en boles, i tots vestidets i guapets. Colla de malxinats.

Però mira, li vaig donar la mà (ben neta) i cap a caseta. Hòstia! Sin haberlo deseado, me ha salido un pareado. Escolta, t’he de deixar que em toca un entreno i encara no he esmorzat re, cagonlou. Cuida’t molt, preciosa!

Tot teu,
Lo puto Puyol!

T’adjunto un vídeo del Iutube (no sé com collons ho he fet per integrar un puto vídeo a una carta) amb la trobada amb la reina. Mira, mira!


Fa uns dies... que vaig descobrir això del... Twitter: en només 140... caràcters... pots escriure-hi el que et surti dels... nassos. Per mi suposa tot un exercici... de concreció i... concisió i, lògicament, m’he de... concentrar... molt.

Aquells ciutadans que vulguin donar... un cop d’ull... no literalment... a la meva pàgina de Twitter... amb el benentès que ho vulguin fer.. a continuació... tot seguit... podeu veure’n una... captura d’aquelles fetes amb el... Imprimir Pantalla del teclat.

Twi... ter!Hola Patria Buena, hoy amanecí con ganas ¡de ALTA ESTRATEGIA! He descubierto esa maravillosa tecnología ornitológica llamada Twitter, y es perfecto para difundir mi palabra, como CRISTO pero en 140 caracteres. Dicen mis asesores que ya no salgo del Palacio, que llevo días sin salir de casa. ¿PERO ES QUE NO SE DAN CUENTA de la importancia que tiene esto para el futuro de Venezuela?

Háganse followers, hoygan, ¡que estoy que lo peto! Vean, vean:

Twitter Chávez


PD: ¿Alguien sabe cómo funciona esto del Chatroulette? GRACIAS DE ANTEBRAZO
Barcelonins i barcelonines!

La nova Diagonal ens concerneix a tots nosaltres, i és a la boca de totes les converses. Malauradament, tothom pensa que potser no és moment de muntar un pollastre d’aquestes dimensions, que si és una maniobra electoralista... No, home, no! El que falta és més implicació ciutadana, que la nova Diagonal és el nostre gran projecte, és de tots i per a tots! Així doncs, us presento oficialment la nova campanya de l’Ajuntament.

Diagonal... Anal... Anal...


La participació ciutadana és cabdal. Ja que us brindem l’oportunitat de jugar a ser urbanistes i decidir el nou disseny, cosa que haurien de decidir experts... us convidem a que també participeu en les obres! Hi ha molta feina per fer: cavar les rases, pavimentar els terres, instal·lar catenàries, trasplantar un fotimer d’arbres... Formeu part tots i totes d’una nova fornada de treballadors diligents de totes les edats, i així nosaltres ens estalviarem contractes i diners per la crisi, tu. I si finalment tot queda fet un nyap, la culpa serà vostra. Que tot Barcelona s’involucri més que mai amb la nova Diagonal!

22/01/2010: Em subhasto a l'eBay

Hola, reietons. L’altre dia, en una conferència vaig dir que no tenim dinerets. L’estat de la sanitat és fràgil qual gatet de porcellana, i cal promoure el debat entre el sector púbic i el sector privat. La gent va massa al metge i s’infla a pastilles, injeccions i roba batins d’aquells que s’obren per darrere i es veu la carn d’olla. Són moltes despeses, és clar.

Des de la conselleria de salut, hem adoptat noves mesures extraordinàries per combatre la crisi sanitària. Demanem als ciutadans que si es fiquen malalts, s’esperin a casa uns dies a veure si se’ls hi passa. Automediqueu-vos, preneu remeis casolans de l’àvia o fins i tot recorreu a l’homeopatia, no?

A més, he decidit fer com l'Scarlett Johansson, que decideix subhastar una cita de 10 minuts amb ella, i destinar els diners a Haití. Doncs jo faré el mateix. Qui pot dir que no a una vetllada amb la meva companyia, als meus ulls penetrants i els meus rínxols daurats? A veure si amb els diners recaptats podem construir un quiròfan o podem encarregar una remesa de tirites del Barça. De moment no ha tingut massa èxit, però augurem una forta participació durant els pròxims dies.

Alí Bei

Des de que vaig escriure les dues-centes cartes a les entitats catalanes, estic molt cànsat. No només per les agujetes a la mà, també perquè em cauen palus de totes bandes, del PP, de Ciutadans/Ciudadanos, fins i tot del Guerra. En tindran, de guerra (xist): he decidit publicar-la obertament perquè veieu que és un text molt bonic i casi no hi ha faltes! A més, ja ho he dit: “jo sé molt bé el que em faig”. Per exemple, avui al matí m’he fet un cafè, un entrepà i una pa... Ah! La carta:

Montilla s'ho munta molt bé

Fes clic (no literalment) per ampliar-la

Els líders mundials més entranyables ens envien les seves postals de Nadal!

El Papa Noel de Roma

Papa Noel


“Holii! Io desitgi un buon natale a tutti fruti. Il Papa Noel esta de vacanci, io sere el nuovo Papa: io portari crucifixi i condoni foradati a tutti el mondo. Amen.”

Els tres reis d'Occident: Juanca, Fidel i Barack

Juanca, Fidel i Obama


1. “Me llena de honda satisfacción tener una barba tan grande como David el gnomo, pero ¿por qué no tengo corona? Pediré una para Reyes, que somos nosotros, jejeje.”
2. “El otro día me caí.. ¡y desperté disfrazado con este disfraz monárquico y antirrevolusionario!”
3. “Això és racisme, malparits, us bombardejaré a tots i instauraré repúbliques a tot el món, fins i tot a Mónaco!”
Mireu què maco això: és un retall d’un catàleg de joguines que m’he trobat avui a la bústia.
Espectaculà, eh? Jo ja l’he reservat! Aviam si en vénen molts, tu, que així convencerem als nyicris de Madrid, per favor!

El millor joc de taula EVER


27/11/2009: El pla B - TOP SECRET

Catalans, catalanes, cataclisme!

El tema de l’Estatut està molt malament, però per sort estem fent pinya. Pinyau, pinyau! Xist.
Tot gràcies als diaris, és clar, que ens estan donant molt d'example. Estem desenvolupant un pla secret, un pla B, per si el Tribunal Constitucional es peta l’Estatut. Us oferim, en primíssia, un document secret que resum el nostre pla.


Publicitat

Publicitat
Polònia al teu web
Publicitat
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A | Mapa web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència
|