El blog de Planeta Música
Categoria: General
Escrit per: administrador
18 de Juliol 2008

1. JESSICA LOMBARDI, "In Dote”, Itàlia, Radici

2. GOSE, "Gose”, País Basc, Baga Baga

3. WARSAW VILLA BAND, “Upmixing”, Polònia, Jaro

4. EDUARD INIESTA, "Secrets Guardats”, Catalunya, Temps

5. VALRAVN, "Valravn”, Illes Fèroe, Tutl

6. NYNKE LAVERMAN, "De Maisfrou”, Frísia, Continental

7. KRIES, "Kocijani”, Croàcia, Kopito

8. BODEGA, “Under the Counter”, Escòcia, Greentrax

9. MINESHU, "Dire Dawa”, Etiòpia, Rounder

10. FAERD, DORGE, BECKER & HJETLAND, "Kryss”, Dinamarca, Tutl
Categoria: General
Escrit per: administrador
En el programa corresponent al dia 21 de juny, a les 01.45 de la nit pel Canal 33 (analògic), us oferirem el programa dedicat al projecte francès, LES ORIENTALES.

LES ORIENTALES és el nom d’un projecte/espectacle ideat pel realitzador i arranjador musical GIL ANIORTE PAZ. El seu objectiu és retre homenatge al repertori dels grans temes del music hall algerià entre els anys 40 al 60. Els intèrprets d’aquest espectacle són les cantants Sylvie Denia, de Marsella, i Mona Boutchebak, d’Algèria. També hi participa el grup algerianomarsellès Barrio Chino. Hi participa, com a artista convidada, la reconeguda cantant francotunisenca AMINA ANNABI. Tots, sota la direcció general de Gil Aniorte-Paz.
Categoria: General
Escrit per: administrador
18 de juny del 2008

1. VALRAVN, "Valravn”, Illes Fèroe, Tutl

2. KRIES, "Kocijani”, Croàcia, Kopito

3. EDUARD INIESTA, "Secrets Guardats”, Catalunya, Temps

4. JESSICA LOMBARDI, "In Dote”, Itàlia, Radicia Music

5. WARSAW VILLA BAND, "Upmixing”, Polònia, Jaro

6. GOSE, "Gose”, País Basc, Baga Biga

7. KIRAN AHLUWALIA, "Wandeslust”, Índia-Canadà, World Connection

8. ROGER MAS, “Les Cançons Tel·lúriques, Catalunya, K Indústria

9. MELINGO, "Maldito Tango”, Argentina, Naive

10. WHEELER STREET, "Complaints & Privileges”, Anglaterra, Stump Nugget
Categoria: General
Escrit per: administrador
En el programa corresponent al dia 24 de maig, a les 01.20 de la nit pel Canal 33 (analògic), us oferirem un dedicat al grup del Quebec, LES BATINSES.

LES BATINSES, traduïble com “Els Inquiets”, és el nom d’una banda de referència dins el panorama musical del Quebec. Destaquen per atrevits, creatius i revitalitzadors. La seva música podríem emmarcar-la dins el nou folk contemporani. Parteixen de melodies tradicionals, però incorporen estils que van des de la salsa fins als ritmes balcànics, el rock, el jazz o el hip-hop. Uns veritables centrifugadors d’idees que no obliden el seu orígens.
Categoria: General
Escrit per: administrador
Del 22 al 25 de maig de celebrarà a la ciutat de Tórshavn, capital de les Illes Fèroe, una mostra de música tradicional i moderna d’aquest arxipèlag organitzada per TUTL, la principal editora discogràfica de l’illa, amb el suport d’algunes institucions.

Albert Reguant , director dels programes “Hidrogen” d’iCatfm i de “Planeta Música” del Canal 33, ha estat escollit com representant dels periodistes de les músiques del món del sud d’Europa per assistir a aquesta mostra en qualitat d’invitat. Reguant és un gran coneixedor i difusor del folk contemporani dels països escandinaus.
Categoria: General
Escrit per: administrador
18 de maig de 2008

1. VALRAVN, "Valravn”, Illes Feroe, Tutl

2. ROGER MAS, "Les cançons tel·lúriques”, Catalunya, K Indústria

3. KRIES, “Kocijani”, Croàcia, Jaro

4. HUONG THANH, "Fragile Beauty”, Vietnam-França, Act

5. EDUARD INIESTA, "Secrets Guardats”, Catalunya, Temps

6. WARSAW VILLAGE BAND, "Upmixing”, Polònia, Jaro

7. FARAUALLA, "Sospiro”, Itàlia, Felmany

8. KIRAN AHLUWALIA, “Wanderlust”, Índia-Canadà, World Connection

9. DIVERSOS ARTISTES, "Umali”, Belís-Guatemala, Cumbancha

10. GOSE, "Gose”, País Basc, Baga Biga
Categoria: General
Escrit per: administrador
En el programa corresponent al dia 17 de maig, a les 01.30 de la nit pel Canal 33 (analògic), us oferirem el programa dedicat al músic català EDUARD INIESTA.

EDUARD INIESTA, és un multiinstrumentista, compositor i arranjador de Barcelona. És un músic hiperactiu que ha col·laborat amb una multitud de projectes al llarg de la seva carrera. La seva música s’inspira en els sons dels pobles de la Mediterrània.

En aquest programa oferirem set videoclips realitzats per l’equip del programa.
Categoria: General
Escrit per: administrador
En el programa corresponent al dia 10 de maig, a les 01.15 de la nit pel Canal 33 (analògic), us oferirem el programa de videoclips “CD’s del moment”.

Sota el títol “CD’s del moment”, emetrem una mostra dels millors CD sortits al mercat mundial de les músiques del món, a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure el cantautor de Belís ANDY PALACIO, la cantant de bluegrass nord-americana DOLLY PARTON, la formació israeliana THE IDAN RAICHEL PROJECT, el cantant valència MIQUEL GIL, la cantant australiana LISA GERRARD i la cantant polonesa NINA STILLER.
Categoria: General
Escrit per: administrador
Albert Reguant, d'"Hidrogen" (iCatfm) i "Planeta Música" (TVC/C33) ha estat seleccionat com a membre del jurat internacional que ha d’escollir “La Millor Cançó de World Music de l’Any 2008”, que enguany, per primer cop, convoca l’entitat de promoció artística de Londres WE ARE LISTENING.

Reguant formarà part d’un jurat format per diversos professionals experts en músiques del món. El premi és l’únic del món que es concedeix a una cançó d’aquest gènere i serà atorgat en el marc d’una cerimònia que s’inclourà en el congrés WOMEX de Sevilla, el proper mes d’octubre.

WE ARE LISTENING és una entitat fundada l’any 2004. Des d’aleshores ha estat concedint altres premis musicals com “The Singer/Songwriter”, “Lyrics Writer” i “New Music Video”, amb l’objectiu de promoure el treball de nous talents musicals.

Per conèixer el jurat complet d’aquest premi podeu entrar a la web: www.wearelistening.org/judges_woma.php
Categoria: General
Escrit per: administrador
En el programa corresponent al dia 26 d’abril, a les 01.25 de la nit pel Canal 33 (analògic), us oferirem el programa dedicat al grup belga JAUNE TOUJOURS.

JAUNE TOUJOURS és el nom d’una banda de Brussel·les formada per sis músics. Van aparèixer ara fa 16 anys i des de llavors han mantingut la seva barreja d’estils marcada pel so de l’acordió, una bona secció de vents i energia en el directe. Tot i que els components han anat variant, sempre ha liderat el projecte el carismàtic Piet Maris, el compositor de la majoria del temes. Jaune Toujours no entenen la música sense el compromís, multicultural i alter-mundista.

El programa oferirà tres videoclips i tres fragments d’un concert.