El blog de Papa:noes
Categoria: General
Escrit per: papanoes
Aquest dissabte 19 d'abril, a les 20:30h, Albert Jordà actuarà en directe al Centre d'art Cal Massó de Reus, on es farà la presentació del disc "Enganxa't a la Música 2007".

En aquest concert, el cantant dels Papa:Noes oferirà un repertori molt variat, amb un contingut de cançons que aniran des de les clàssiques "Mafada" o "Hàbitat", passant per algunes de inèdites en directe (peces instrumentals de tall electrònic), fins arribar a alguna de coneguda del repertori de Papa:Noes.

null
Categoria: General
Escrit per: papanoes
El Festival Internacional del Videoclip Musiclip de Barcelona ha seleccionat el clip 'Tan real', entre els semifinalistes de l'edició d'enguany d'aquest concurs que ha rebut més de 700 propostes de tot el món. Per aquest motiu el vídeo es projectarà, dins la programació del festival, aquest dijous 3 d'abril a partir de les nou del vespre a la sala BeCool, que es troba a la plaça Joan Llongueras de Barcelona. En cas que el clip arribi a la final, l'entrega de premis i la proclamació dels finalistes es realitzarà el diumenge 6 d'abril a les sis de la tarda a la mateixa sala.

El videoclip de la cançó 'Tan real' del disc 'Segona classe' (Edicions Singulars, 2006) dels Papa:Noes també va ser escollit el Millor Clip del 2007 segons el portal musical d'Internet, Ritmes.cat, impulsat per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Informació falicilitada per la productora del videclip Acid Factory.
Categoria: General
Escrit per: papanoes
La revista Enderrock ofereix aquest mes de febrer als seus lectors el dvd "Premis Enderrock 2008" amb els millors clips i cançons de l'any. Papa:Noes apareix amb el clip "Tan real". Un premi a l'esforç del segon disc del grup Segona classe i un reconeixement a la gent que l'ha fet possible, la productora de Reus Acid Factory.

Cal destacar també la presència en el dvd d'Els Pets, Sanjosex, Mishima, Antonia Font, Sanpedro, entre d'altres.

Categoria: General
Escrit per: papanoes
Fragment de l'entrevista a Albert Jordà que el Diari de Tarragona va publicar el passat 14 de gener.

'Empiezo en solitario, pero Papa:Noes seguirá'
El vocalista tarraconense inicia una nueva carrera que le llevará el día 24 de enero a actuar en Valls. El grupo, que acaba de recibir el premio Ritmes.cat por su videoclip, se tomará un descanso.
por Mar Cirera.

Después de una trayectoria de nueve años como líder de la banda Papa:Noes se aventura en una carrera en solitario. ¿Por qué?

Antes de consolidarnos como banda ya hacía algún concierto como Albert Jordà y ahora es el momento de recuperar ese proyecto.

¿Algún malentendido con Papa:Noes?

No, al contrario. Nos conocemos desde hace tiempo y a parte de músicos somos buenos amigos.

¿Entonces, compaginará las dos proyectos?

Más o menos. El grupo continuará, pero por el momento nos daremos un pequeño respiro para renovarnos y coger ideas nuevas. Tenemos previsto empezar a grabar el siguiente disco durante el verano.

En su bloc afirma: 'Ens sentim aturats en un embús'. ¿A qué se refiere exactamente?

Como banda no aspiramos a estar en la primera línea, pero sí que reclamamos más oportunidades y la verdad es que a veces cuesta continuar con el proyecto.

¿Se han planteado dejarlo?

Digamos que hay grupos que por mucho menos se han disuelto. Nosotros queremos continuar, nos apasiona la música.

Acaban de recibir el premio Ritmes.cat por el videoclip de 'Tant real'. ¿Qué consecuencias tiene este galardón para el grupo?

Supone un cierto resurgimiento. Estamos contentos y se vuelve a hablar del grupo.

Categoria: General
Escrit per: papanoes
Com ja sabreu hores d'ara, el videoclip de "Tan real" ha estat escollit per tots vosaltres el millor de l'any 2007 entre una vintena de magnífics clips proposats per ritmes.cat. Us donem les gràcies a tots els que ens heu votat i ens heu donat suport una vegada més. Felicitats a l'equip d'Acid Factory per la realització del clip, que sense gaire pressupost, van fer una feina excel·lent.

Per tot això i més, us desitgem a tots els seguidors, grups i artistes i curiosos d'aquestes pàgines

Feliç Any 2008 !!!

Salud, Pau i Amor.


18/12/2007: Millors clips

Categoria: General
Escrit per: papanoes
Volem donar les gràcies a la gent de ritmes.clips per triar Tan real com un dels 20 clips millors de l'any.

Gràcies també a la gent que ens aneu votant per a que podem estar ben amunt d'aquesta llista. Francament tots els clips són genials.Papa Noës is coming to town.
Categoria: General
Escrit per: papanoes
Molts dies quan em vaig a dormir penso en el pròxim que farem musicalment parlant. També penso en el què haguéssim pogut fer i amb el què no hem fet. I al final, simplement acabo recordant aquelles imatges dels bons moments viscuts. Amb Papa:Noes ben aviat vaig tenir el sentiment que, inclús guanyant el concurs de maquetes de la revista Enderrock i fent un bon disc de debut sabia que les coses no serien gens fàcils. El que no imaginava és que realment tot fos tant difícil. Així va quedar escrit en el contingut del segon disc, on les paraules desert, silenci, callats, aturats, poc, resumien el que varem mastegar durant els nostres primers anys.

Hem tingut la sort de fer el que ens ha vingut de gust per bé o per malament. Crec que per bé, només cal veure o sentir els resultats. Crítiques bones, i una sempre molt bona acollida pel públic i premsa com a grup revelació, alternatiu, diferent, bla, bla, bla. Tot això per enfrontar-nos en un sol davant el perill, davant d’un medi on realment no sé si no hem sabut adaptar-nos al medi o el medi no ha sabut adaptar-se a nosaltres. El cas és que després de 7 anys, una maqueta i dos àlbums, després de no gaires concerts per no ser un grup de masses i després de veure i creure, com ens sentim “aturats en un embús”, el més lògic seria plegar com moltes altres bandes han fet i moltes altres faran pels mateixos motius. Però com dic, ens sentim aturats en un embús que no ens deixa ni tirar endavant, però tampoc enrere, i el passat, la feina feta i tot el background acumulat no ens el treu ningú. No estem disposats a deixar escapar el que un dia va ser per nosaltres un somni. Per tant, PAPA:NOES treurà un nou disc per a principis de 2009.

Mentrestant i com molts ja sabreu, a mi em veureu per algun escenari portant el meu nou projecte en solitari i paral·lela al grup. Una nova il·lusió que encara que no tingui res d’entrada, és un començar de zero, com un nen amb sabates noves (mai he entès aquesta frase però em venia bé).

Una abraçada i fins aviat.

Albert Jordà, cantant de Papa:Noes.
Categoria: General
Escrit per: papanoes
Benvolguts lectors,

el proper 30 de novembre, Papa:Noes farà públic un comunicat on s’informarà del futur de la banda i que podreu llegir en aquesta mateixa web. Tanmateix, Albert Jordà en persona, farà extens dita informació en el concert que realitzarà en solitari tot just un dia abans a Matadepera (veure informació a Dijous a l'hotel).


Categoria: General
Escrit per: papanoes
Sou el nostre públic virtual, podeu aplaudir o xiular. Podeu opinar i criticar lliurement. No tingueu por. La vostra opinió també és important. A vegades fins hi tot més important que el que és diu per aquí. Des de la direcció de ritmes.cat i des d'aquí mateix us diem que no cal està registrats per fer comentaris en qualsevol dels articles penjats. Ànims i salut.
Categoria: General
Escrit per: papanoes
1999. Pont Aeri interdisciplinari entre Tarragona i Palma. L'artista plàstic calafellenc afincat a Palma, Jordi Pallarès, batejà amb el nom de Papa:Noes la banda que en aquells moments s'estava gestant al ventre de Tarragona. I per què Papa:Noes? El personatge nòrdic que apareix i desapareix en la constant obra de Pallarès va servir d'excusa en el primer encontre d'aquest artista amb Albert Jordà. Aquest va musicar un poema seu on la representació femenina del gras vermell, Sandra Klaus (Santa Claus), era homenatjada en un preludi d'obertura per a la darrera exposició de l'artista. Un dels operaris que van operar a la òpera, el mateix Albert i un altre músic, Antonio López, construïen l'escenari per a tal esdeveniment. La BSO d'una òpera prima sobre la realitat d'una ficció que ens pertany.

La lletra deia així:

Klaus no es nadie cantando arias
Klaus no es nadie cantando
Klaus no es nadie
Klaus no es
Klaus no
No


Per tant, de Klaus no es, va passar a Papa Noes. Klaus=Papa. No es=Noel.


Jordi Pallarès i Albert Jordà.

PAPA NOËS, PAPA NOES, PAPA-NOËS, papa noës.

PAPA:SAID