Eduard Farelo
Eduard Farelo presentarà Oh Happy Day a TV3

I per què avui és un dia feliç?

Doncs perquè us podem anunciar que a partir del dissabte 21 de setembre arriba a TV3 "Oh Happy Day". Un gran concurs musical en què participaran 9 grups vocals i corals d'arreu de Catalunya. Durant 14 setmanes interpretaran cançons molt conegudes per tothom: pop, rock, folk... Temes que us faran aixecar del sofà per ballar amb tots nosaltres i cançons que us posaran la pell de gallina!

Vols més motius per ser feliç? Segueix llegint que te'n donarem uns quants més!


Tot aquest gran espectacle de música i emocions, el presentarà algú que, després de molts anys, torna a TV3, a casa seva: l'Eduard Farelo. El veureu en un registre completament diferent i tal com ell és; ple d'optimisme, energia i simpatia. Però no estarà sol, ni ell ni els cors que hi participen. Setmana rere setmana, els grups hauran de fer grans interpretacions, deixar-se l'ànima a l'escenari i demostrar al jurat que mereixen arribar a la final d’ “Oh Happy Day” que celebrarem el 21 de desembre. I quins són els membres d’aquest temut jurat? La Sílvia Abril, el professor Pedro Pardo, en Guille Milkyway i algú més que serà una gran sorpresa, un quartet de luxe per a un programa espectacular.

I tots aquest són els motius que ens fan dir que avui és un dia feliç. No són grans coses, ni grans fets... però estem convençuts que cada dissabte a la nit aquests petits detalls ens faran compartir una bona estona d’emocions, música i vitalitat.

Benvinguts a “Oh Happy Day”! Comença l’espectacle!