NOCIONS BÀSIQUES D’UNA DONA ALFA1. Va justa de temps. Mai no està 2 hores al telèfon, no té temps per esperar un home més de 20 minuts quan ell està ocupat. Tampoc no té més d’1 minut per a una trucada en espera.
2. Està interessada en si mateixa: sap que la seva vida i els seus interessos van primer. Mai no ajorna res per ningú, no deixa un assumpte important en mans de l’atzar o d’altres persones.
3. No depèn de ningú. El seu estil de vida inclou persones valuoses, però també oportunitats i moments especials que depenen únicament d’ella.
4. La dona Alfa és interessant i té caràcter i carisma. Sap que fent servir la intel•ligència i la intuïció pot arribar més lluny que qualsevol altre. La dona alfa sap que sobre la persona forta domina la intel•ligent.
5. No necessita l’aprovació dels altres, perquè la seva forma de vida ha estat creada per ella mateixa. No depèn del que opinin els altres per sentir-se segura. Només canvia el que ella considera que la farà créixer.
6. Controla les seves emocions. Les escolta i sap què li estan indicant. Aquest control li permet no mostrar fragilitat, i no
es deixa sorprendre fàcilment.
7. Crea un poder gravitatori al seu voltant. És aquella a qui les persones busquen, fan preguntes, busquen la seva companyia. Sap el que vol: el que necessita, el que desitja, i no li fa vergonya necessitar, voler i desitjar tal com ho fa.
8. Entén els riscos de la vida: Sap que una vida infeliç es caracteritza per no estar prou obert al que és diferent i per la tendència excessiva a jutjar els altres.
9. Es perdona els propis errors: Sap que l’únic que no s’equivoca és aquell que no s’arrisca. Els errors són part de la vida, així que no es turmenta quan sent que ha fallat.Aforismes
Voler equiparar el poder de les dones al dels homes és subestimar el gènere femení. Timothy Leary
Una dona que és estimada sempre tindrà èxit. Vicky Baum
No hem d’esperar que els homes ens reconeguin el poder, perquè ja el tenim. Només n’hem de fer ús. Roseane Barr
Cap dona alfa pertany al “sexe dèbil”. Dan Kindlon

Bibliografia
Alpha Girls, Dan Kildon, RODALE
Alpha Women, BJ Blackledge, XLIBRI