La temporada ja s’ha clos pel Barça, i no cal dir quin és el resum que en podem fer. És evident que els entrebancs han estat molt grans, en especial pels lesionats, però la sensació final és que l’equip no ha estat a l’alçada. De fet, el mateix que ahir va dir Nacho Rodríguez.
Ara ja comença el moment de prendre decisions, o de comunicar-les. Pot ser que la Directiva ja hagi mogut peça i que nosaltres encara no ho sapiguem. Però alguna cosa ha de succeir. Tard o d’hora començarà el moviment. És probable que encara triguem una mica a veure altes i baixes, atès que moltes Lligues encara no han acabat i els jugadors no es poden definir.
Però crec que aviat passarà alguna cosa. Sens dubte, el primer aspecte a tractar és el futur de Bartzokas. El tècnic va dir que parlaria quan s’acabés la temporada. I que tenia moltes coses a dir. Veurem. Ja he comentat que la seva continuïtat dependrà de com volen que sigui la plantilla. Si hi ha molts canvis, això el pot afectar negativament. Com ho veieu vosaltres?
D’altra banda, crec que Navarro seguirà. Sempre us he dit que s’ha de acordar amb ell quin ha de ser el seu futur. És una institució del club, i això s’ha de respectar. I sembla que, de moment, no s’ha arribat a aquest pacte.
De la resta de jugadors, què en penseu? Hi ha incògnites com són els contractes existents però, en especial, caldrà saber el pressupost que tindrà el bàsquet. Suposo que la Directiva és conscient de que el moment és molt delicat, i que cal ser generós amb els diners. Hi esteu d’acord?
Què en penseu de tot plegat?