null

Què negocia Jorge Lorenzo? És cert, com diuen des d'Itàlia, que Jorge Lorenzo negocia per anar a l'equip Pramac l'any que ve i, per tant, trencaria el contracte actual amb Honda? Si llegim les declaracions de Jack Miller, només obtenim confusió.

Jack Miller: "Quan Jorge Lorenzo torni de les Maldives o d'allà on sigui veurem què fem amb el nostre futur. No sabia res, però després del que he sentit avui, sembla que aquestes informacions periodístiques sobre Lorenzo tenen algun fonament. Personalment no estic estressat quant al meu futur, l'any que ve seré aquí. He parlat per FaceTime amb el propietari de l'equip, Paolo Campinoti, i Pramac em vol retenir, diu que està plenament segur que vol renovar-me, per tant ara cal entendre què cal per signar el nou contracte." Evidentment, Lorenzo no és a les Maldives, tot i que hi va ser al juliol. Miller és de la factoria Crutchlow, si no deixen anar una conya no són ells.

null

El cas és que l'equip Pramac, propietat de Paolo Campinoti, necessita recollir diners per poder pagar les dues Ducati GP2020 que els han promès a Bagnaia i a Miller. Independentment d'això, si llegeixes Miller –i coneixent-lo– pots pensar sobretot que prova d'enredar-nos, i contribueix sense cap mena de dubte a fer que les pàgines de diaris i webs vagin les pròximes hores farcides d'especulacions sobre el futur d'"el gran absent", Jorge Lorenzo. Potser només palla i més palla.

null

També és lògic pensar que Lorenzo necessita una via d'escapament tenint en compte la seva trajectòria difícil amb Honda. Però si és cert que ja busca sortida –per a quan sigui, 2020 o 2021–, és perquè no veu clar que pugui triomfar al costat de Márquez. El mateix Márquez no entendria una rendició, en declaracions a Catalunya Ràdio: "Jorge Lorenzo té un any més de contracte amb Honda, i ell diu sempre que no és un bon pilot sinó un campió, i un campió quan signa amb una marca com Honda vol demostrar que és capaç de tot; crec que no tirarà la tovallola d'aquesta manera i seguirà a Honda per demostrar qui és Jorge Lorenzo."