null

La FIM ha enviat el comunicat poc abans de les deu del vespre d'aquest dimarts. Les sensacions expressades per alguna de les marques que acusaven s'han confirmat. Després del judici dut a terme a Mies (Suïssa) el divendres 22 de març, el Tribunal ha informat les parts avui de la decisió presa (les quatre marques que acusen, Ducati i la FIM):

-Els resultats provisionals de la cursa de Qatar es confirmen i es declaren definitius (per tant es respecten els punts de Dovizioso, Petrucci i Miller).

-La demanda perquè el deflector sigui declarat il·legal i perquè no es pugui usar d'ara endavant queda rebutjada.

Aquesta decisió es pot apel·lar, però ja fora de la FIM. La darrera instància esportiva és el TAS (o CAS, segons les sigles en anglès del Tribunal d'Arbitratge de l'Esport), en un termini de cinc dies, com indica l'article 3.9 de les normes de la FIM.

La primera reacció des de la fàbrica va ser per tuiter i va ser Claudio Domenicali, el Conseller Delegat de la marca: "Ducati s'enorgulleix de la seva genuïna enginyeria italiana y la seva habilitat per innovar. Molta gent ha declarat els darrers dies que hem enganyat... esperem que ara callin i intentin guanyar-nos a la pista".

Quan tardaran les altres marques a copiar el deflector (de pluja) per poder refredar el neumàtic del darrere? Bé, Yamaha ja el té, però fins ara només per pluja...