null

Ja sabem quins equips disputaran a partir del 2019 la Copa del món FIM Enel MotoE™. Ahir al circuit de Losail es va fer la "reunió de constitució" amb els equips "independents" de MotoGP Tech 3 Racing, LCR Team, Marc VDS Racing Team, Pramac Racing, Angel Nieto Team, Esponsorama Avintia Racing, i Gresini Racing, i els també equips de Moto2 i Moto3 Sky Racing Team VR46, Pons Racing, Dynavolt Intact GP i SIC58 Squadra Corse. Diversos ex pilots han sonat per pilotar-ne alguna, com Nico Terol, Julián Simón, Fonsi Nieto...

null

El director de la competició és el francès Nicolas Goubert, fins a l'any passat màxim responsable de Michelin a MotoGP. Goubert explica que “hi haurà 11 equips i 18 motos. Totes les motos seran l'Energica, la mateixa per tothom, per això és una Copa. Hi haurà 5 curses en territori europeu, però encara no hem decidit en quins circuits".

null

Entre els circuits que podrien acollir una d'aquestes curses coincidint amb MotoGP hi ha el Circuit de Barcelona-Catalunya, que estudia si li interessa demanar-ho, tenint en compte certs requisits tècnics que s'han de complir.
Aquesta moto elèctrica, l'Energica, farà aquest any una volta de demostració cada cap de setmana de curses, pilotada pel neozelandès Simon Crafar, ex pilot de 500 i ara nou comentarista de MotoGP.com.