Coincidint amb la celebració a Barcelona del Mobile World Congress, TV3 estrena una nova aplicació per a dispositius mòbils, que ja es troba disponible per als terminals iPhone i Android. Trobaràs les instruccions per descarregar-te-la aquí.

Més de 75.000 vídeos al mòbil

Amb la nova aplicació, els usuaris d'iPhone, iPod Touch i dispositius Android podran accedir amb els seus aparells a més de 75.000 vídeos del TV3alacarta. També podran veure les emissions en directe dels canals TV3CAT i 3/24.

A través del cercador, l'usuari podrà buscar dins un ampli arxiu de vídeos de TV3 que va des de la sèrie "Poblenou" fins a "Polseres Vermelles" o "Kubala Moreno i Manchón".

L'aplicació també permet consultar la programació de tots els canals de Televisió de Catalunya i activar-se alertes lligades als programes de la graella, de tal manera que l'usuari rebrà un avís al mòbil minuts abans que comenci el programa escollit. A través d'aquesta aplicació també es pot accedir al servei de podcast de programes de TV3 i descarregar-se al telèfon els que estiguin disponibles.

Millora en l'oferta per a mòbils

La nova aplicació suposa un important pas endavant de TV3 pel que fa a la distribució de continguts per a mòbils. Les principals novetats són l'accés als continguts del TV3alacarta i el fet que l'aplicació també és compatible amb els terminals Android. Fins ara TV3 tenia una aplicació exclusiva per a iPhone que es va estrenar el març del 2010 i ha tingut 470.000 descàrregues. Els usuaris que ja la tenen descarregada rebran la nova aplicació com si es tractés d'una actualització de l'antiga.

Les aplicacions de Televisió de Catalunya

La nova aplicació de TV3 ja es pot descarregar gratuïtament a l'Android Market i a l'App Store d'Apple.

A més d'aquesta, Televisió de Catalunya té altres aplicacions disponibles a les dues plataformes majoritàries del mercat mòbil: Tv3 a l'iPad (amb 68.000 descàrregues), l'aplicació del 3/24 (present a més de 61.000 telèfons i tauletes), l'aplicació d'"El Gran Dictat" (amb 43.000 descàrregues) i la del Super3, que ja és a 20.000 dispositius. L'aplicació de "La Marató de TV3" completa la oferta de Televisió de Catalunya en el món de les aplicacions per a mòbils.