Encara queda molta Marató, però ja estem gairebé arribant al milió i mig d'Euros recaptats. Pel que fa a tot el que ha passat fins ara, en qualsevol moment podeu recordar els millors moments a la nostra secció de vídeos. Encara queden moltes actuacions, moltes entrevistes, molts telèfons per despenjar... però als passadissos de TV3 ja s'espera amb impaciència a un dels cracks del Barça-Madrid d'ahir: l'argentí Leo Messi passarà aquesta nit per La Marató. Encara no sabem l'hora exacta, el futbolista té una agenda complicada però, si la cosa no es torça, el veurem al Plató 1 de Televisió de Catalunya amb la samarreta del Barça que duia el logotip de La Marató incorporat.
A qui ja tenim al Plató 1 animant al personal és a l'Espartac Peran, amb una versió solidària i reduïda del concurs Bocamoll. Les parelles concursants les formen els periodistes del 3/24 l'Ariadna Oltra i en Jordi Eroles i la Montse Jené i l'Esteve Soler.
I mentretant, seguim esperant també les vostes fotos i vídeos de les activitats per La Marató que es desenvolupen arreu de Catalunya.

Bocamoll a la Marató