Fa dies que el plató de “La Marató” s’està posant a punt per a “La Marató”. Un plató per on passaran, al llarg de 15 hores, un gran nombre d’artistes, entitats, metges, malalts... conduïts per la Raquel Sans i la Lídia Heredia, i amb la companyia musical de Llibert Fortuny.

Raquel Sans i Lídia Heredia

Hem anat a l’assaig del Llibert i els seus músics i ens ha explicat com es prepara per a aquesta marató de música en directe.

Llibert Fortuny

“Em fa molta il•lusió tornar a col•laborar amb “La Marató”. L’any passat m’imaginava com podia ser, però fins que no ho vius no saps ben bé com serà. Aquest any ja conec la gent de l’equip i em resulta encara més fàcil treballar. Sobretot em sembla important que s’aposti per la música en directe per acompanyar els diferents moments del programa, les actuacions de dansa, etc. A més a més, farem algun tema propi”. Tot i que aquest any el programa dura dues hores més, el Llibert recorda que l’any passat el temps li va passar molt ràpid. “Estic convençut que em passarà molt de pressa. És un programa molt intens, t’involucres molt en el contingut. A més a més, participes en una bona causa, hi poses el teu granet de sorra. Per mi hi ha un abans i un després d’haver viscut “La Marató””.

Llibert fortuny durant un assaig

Fortuny considera que és important afrontar el dia tenint molt clar què faràs, i estant molt relaxat mentalment. “És important mesurar i controlar l’energia i confiar en la gent que t’envolta. Passar-t’ho bé i donar la qualitat que el programa es mereix. Amb els músics que m’acompanyen, segur que ho aconseguim!”