“La Marató” 2008 és plena de novetats. Però també continuen engegats projectes que ja s’han consolidat, com ara el disc de ”La Marató”. Arriba la quarta edició del disc, amb 16 cançons, més la sintonia del programa. Com a eix comú de tots els temes, conceptes associats a les malalties mentals, com ara la superació personal davant del patiment.
Els artistes que formen part del disc són: Josep Thió&Shuarma; Pastora; Sidonie&Love of lesbian; Manolo Escobar; La Carrau: Abús; Chenoa; Arianna Puello; Flavio Rodríguez; Abdeljajil Kodssi; Ivette Nadal; Duquende; Manu Guix; Lolita; Estopa i Llibert Fortuny en la direcció de la sintonia de “La Marató”.
Quatre d’aquests artistes canten per primera vegada en català: Lolita, Manolo Escobar, Estopa i el marroquí Abdeljalil Kodssi.
Una altra novetat és que per primera vegada, tots els participants interpreten una cançó col•lectiva.
Segur que ja teniu ganes de sentir aquest disc, però encara haureu d’esperar una mica. Nosaltres us avançarem alguns temes en la web de “La Marató”, però haureu d’esperar fins diumenge 7 de desembre per poder-lo comprar. Com sempre, el podreu trobar als quioscos juntament amb els principals diaris. Aquest any, el podreu comprar també amb dos diaris esportius. Un total de deu publicacions. En sortiran a la venda 150.000 còpies, a un preu de només 9 euros. Jo de vosaltres, no me’l perdria!

Portada CD "La Marató" 2008