Escrit per: La Marató de TV3
Per primera vegada, els Estopa s’animen a interpretar un tema en català, i ho fan per al disc de “La Marató”. Han triat una cançó d’Albert Pla de la qual eren fans, “El quarto dels trastos”, i l’han adaptat al seu estil musical.
Us recordem que en aquest web podeu sentir un fragment de cada tema i teniu accés també al videoclip del tema col•lectiu, “Ja surt el sol”, i un fragment del “making off” del disc.
Avui us oferim un caramelet per als fans dels Estopa. Durant l’entrevista que els vam fer per preparar el “making off” del disc ens van interpretar un fragment d’”El quarto dels trastos”. Que en gaudiu!Jo, de vosaltres, no em perdria el disc! Recordeu que aquest diumenge, dia 7, es posa a la venda amb els principals diaris, per només 9€.
Escrit per: La Marató de TV3
El quart disc de La Marató de TV3 surt a la venda aquest diumenge, dia 7 de desembre. Les càmeres de Televisió de Catalunya han enregistrat un “making off” del disc, que es veurà aquesta nit, després de “Ventdelplà”, i que vol ser testimoni directe de l’esforç i la solidaritat que ha suposat la seva gravació.
A “...Musicalment – El disc de La Marató” es comprovarà com la rapera Arianna Puello i el seu amic Flavio Rodríguez composen una cançó especialment per La Marató. O com Estopa, Lolita, Manolo Escobar o el marroquí Abdeljalil Kodssi s’atreveixen amb cançons en català. I també s’escoltaran Shuarma, Josep Thió, Pastora, Chenoa, Manu Guix, Duquende, Tomeu Penya, Sidonie, Love of Lesbian, La Carrau, Abús o Ivette Nadal adaptant clàssics de tota la història de la música.
Tots ells parlaran de la seva aportació a La Marató de TV3, de què saben de les malalties mentals, de les seves experiències personals, i de com la música pot ajudar donant esperança a qui pateix.
Mostres de la seva implicació són declaracions com la de Shuarma: " no sé si pots descriure realment que se’t mori un amic d’un suïcidi, sobre tot sabent, evidentment cada persona que es suïcida és perquè no ho passa bé, i perquè està vivint un infern, no?",
Duquende: “lo he pasado bastante mal con una depresión ..., de meterme en casa y no querer comer, no querer salir, y nada más llorar y llorar...”,
Manu Guix: " jo crec que la música és una transmissió directa amb el sentiment, és una transmissió directa amb les persones i sempre que poses música a una iniciativa solidària, la gent es mostra més receptiva" ”,
Estopa: " tenemos más de una personalidad todos, y que simplemente se tienen que llevar bien"
Sidonie: "tenemos casos de amigos que han sufrido esquizofrenia por culpa de las drogas,... intentas comunicarte y no hay manera no es posible”
Lolita: “yo creo que el cerebro, es una calle... oscura y aparte que no se sabe bien, cuales son las callejuelas que hay que seguir para poder salvar a alguien de una depresión”
Manolo Escobar: "Para paliar el sufrimiento de la gente, todo lo que hagas es poco"
Aquí teniu un petit avanç del Making off...Escrit per: La Marató de TV3
Ja falta poc perquè surti a la venda el disc de “La Marató”. Serà diumenge, 7 de desembre, i es podrà comprar amb els principals diaris. A través del nostre web podeu accedir a la informació dels temes, dels intèrprets i a un fragment de totes les cançons. Com ja sabeu, el CD inclou, entre altres novetats, un tema col•lectiu. Es tracta d’una composició del “beatle” George Harrison, “Here comes the sun”, que s’ha traduït i adaptat amb el títol de “Ja surt el sol”. És una cançó que descriu d’una manera particular la vida d’un dia brillant amb un bon acabament. Aquí teniu el videoclip, la lletra, i l’intèrpret que canta cada fragment. Esperem que us agradi!Ja surt el sol (Here comes the sun)

Ja surt el sol, (Dolo-Pastora)
ja surt el sol (Shuarma)
i penso: (Shuarma)
Quina sort! (Shuarma + Dolo)

Vida meva, (Manu Guix)
que lentament que passa el temps quan s’espera. (Manu Guix)
Vida meva, (Ivette Nadal)
ha estat un llarg i trist hivern. (Ivette Nadal)

Ja surt el sol, (Lolita) – (Resposta, churu churu – Dolo)
ja surt el sol (Lolita)
i penso: (Lolita)
Quina sort! (Lolita)

Vida meva, (Tomeu Penya)
semblava que la llum ja no tornaria. (Tomeu Penya)
Vida meva, (Flavio Rodríguez)
però el meu somriure ha il•luminat. (Flavio Rodríguez)

Ja surt el sol, (Abdeljalil) - (Resposta, churu churu – Shuarma)
ja surt el sol (Chenoa)
i penso: (Chenoa)
Quina sort ! (Abdeljalil + Chenoa)


Sol, sol, sol, ja surt el sol. 1.Josep Thió
2. Flavio
3. Sidonie/Abús/Abdeljalil/Flavio (s’hi van afegint)

Vida meva, (Abús)
semblava que la llum mai més brillaria. (Abús)
Vida meva, (Sidonie + Love of Lesbian)
però lentament el gel ja es fon. (Sidonie + Love of Lesbian)


Ja surt el sol, (Manolo Escobar)
ja surt el sol (Manolo Escobar + La Carrau)
i penso: (Manolo Escobar + La Carrau)
Quina sort ! (La Carrau)

Ja surt el sol, (Josep Thió)
ja surt el sol (Santi Balmes - Love)
i penso: (Santi Balmes - Love)
Quina sort! (Thió + Balmes)

Quina sort! (Chenoa)Escrit per: La Marató de TV3
“La Marató” 2008 és plena de novetats. Però també continuen engegats projectes que ja s’han consolidat, com ara el disc de ”La Marató”. Arriba la quarta edició del disc, amb 16 cançons, més la sintonia del programa. Com a eix comú de tots els temes, conceptes associats a les malalties mentals, com ara la superació personal davant del patiment.
Els artistes que formen part del disc són: Josep Thió&Shuarma; Pastora; Sidonie&Love of lesbian; Manolo Escobar; La Carrau: Abús; Chenoa; Arianna Puello; Flavio Rodríguez; Abdeljajil Kodssi; Ivette Nadal; Duquende; Manu Guix; Lolita; Estopa i Llibert Fortuny en la direcció de la sintonia de “La Marató”.
Quatre d’aquests artistes canten per primera vegada en català: Lolita, Manolo Escobar, Estopa i el marroquí Abdeljalil Kodssi.
Una altra novetat és que per primera vegada, tots els participants interpreten una cançó col•lectiva.
Segur que ja teniu ganes de sentir aquest disc, però encara haureu d’esperar una mica. Nosaltres us avançarem alguns temes en la web de “La Marató”, però haureu d’esperar fins diumenge 7 de desembre per poder-lo comprar. Com sempre, el podreu trobar als quioscos juntament amb els principals diaris. Aquest any, el podreu comprar també amb dos diaris esportius. Un total de deu publicacions. En sortiran a la venda 150.000 còpies, a un preu de només 9 euros. Jo de vosaltres, no me’l perdria!

Portada CD "La Marató" 2008
Anterior       

Les malalties mentals tenen cada vegada més importància en la nostra societat. El nombre de persones que les pateixen ha crescut fins al punt de ser una de les tres primeres causes de baixa laboral. El 14 de desembre de 2008, “La Marató de TV3” recollirà fons per lluitar contra aquestes malalties.

El web de La Marató 2008
Widget
Baixa't el joc complet de La Marató 2008


<   agost 2020   >
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Sindica aquest blog - RSS