La Marato
Tornar al web de La Marató

18/12/2007: Moltes gràcies!

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007
marcador al final del programa

La Marató 2007 ha estat un èxit gràcies a l’esforç, la solidaritat, la col·laboració i la il·lusió de milers i milers de persones. La xifra del marcardor a l’hora d’acabar el programa continua pujant i s’espera que a finals de gener superi els 7 milions d’euros.

El programa va començar a les dotze en punt del migdia i va acabar a la una i vuit minuts de la nit. A la matinada, malgrat el cansament, entre l’equip es respirava satisfacció perquè les coses van anar com s’havia imaginat.

Moltes gràcies per ser-hi i fins la propera edició!

14/12/2007: Recta final

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007
Últim dia d’assaig després de la setmana més llarga i intensa de feina de l’equip de “La Marató”. Això es tradueix en molts nervis, molta molta feina, excitació i sobretot moltes ganes que tot surti molt bé. Durant aquests darrers dies han passat pel plató gairebé tots els grups i artistes que actuaran al programa. Us donem unes quantes pistes fotogràfiques de les actuacions que hi haurà.

darrer dia d'assaig


» Veure més

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007
chenoa, iris i arnau

L‘Iris i el Ferran seran els protagonistes més petits de La Marató 2007.

» Veure més

11/12/2007: Production team

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007
Fins fa ben poc, l’equip més nombrós de la redacció de “La Marató” era el de producció. El de realització, des d’ahir, el comença a superar. Però avui us volem presentar la gent de producció. Ells són en Carles, en Ricard, en Fran, en Mario i la Pilar.

equip de producció

» Veure més

03/12/2007: Making off

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007

equip making off

La Marta (operadora d’imatge), el Tomàs (ajudant de realització), el Leo (realitzador) i l’Àlex (guionista). Són els que han seguit de prop el procés de gravació del nou disc de “La Marató”. Vam començar a treballar-hi al mes de setembre i ja hi ha el resultat: el vídeo del making off.

Us en deixem veure el començament...

» Veure més

28/11/2007: A bon ritme

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007
Falten menys de tres setmanes, el ritme de feina a “La Marató” comença a ser bastant frenètic. Els equips de realització, direcció, producció i redacció treballen en paral·lel i cada dia sovintegen més les reunions per aconseguir que el diumenge 16 de desembre surti tot rodó.

» Veure més

Categoria: General
Escrit per: La Marató 2007

Molts de vosaltres ja sabeu què és “La Marató”: un programa solidari, ple d’entrevistes a metges i malalts, que segueixen molts espectadors, que té un marcador que es va actualitzant, obert a l’entreteniment i que gràcies a les moltes donacions que rep fa que es puguin fer noves investigacions científiques relacionades amb malalties que ara per ara no tenen una curació definitiva.
Però segurament el que molts de vosaltres no sabeu és com es prepara un programa d’aquestes característiques, quin equip humà hi ha al darrere, quines altres coses es fan paral·leles al programa televisiu, etc. És per això que hem creat aquest espai, perquè volem que sapigueu més coses de “La Marató” i conegueu part de l’equip que hi treballa. Avui comencem parlant del videoescoles, perquè és una de les primeres activitats que s’engeguen.

» Veure més


   © 2007 CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A. | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència