En La Marató de TV3 hi conflueixen valors com la confiança, la solidaritat, l’emoció i l’esforç. Una exposició fotogràfica, organitzada per la Fundació La Marató de TV3 i elaborada per alumnes de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, recull aquest univers de valors al voltant de totes les facetes del projecte i de les persones que hi participen.

Des de les activitats populars a les conferències divulgatives, des dels preparatius i el directe del plató a les seus telefòniques, aquesta mostra fotogràfica pretén fer visibles els valors humans i socials que mouen aquest projecte i ser un reconeixement per a totes aquelles persones i col·lectius que fan possible La Marató.

L’exposició es fa de manera simultània a les quatre seus telefòniques de La Marató: Fira de Barcelona, Palau de Congressos de Girona, Port de Tarragona i Universitat de Lleida. Podreu visitar-la entre el 20 de novembre i el 20 de desembre a la Fira de Barcelona i al Port de Tarragona, i fins al 3 de gener a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona i a la Universitat de Lleida.