Volem que els batecs de La Marató facin la volta a Catalunya i revolucionin les xarxes socials. Que com ho volem fer? Molt fàcil. Para-hi atenció!
Molta gent coneguda i popular s’ha volgut sumar al missatge de La Marató aquest any... Els jugadors del Barça i l’Espanyol, Antonio Banderas, Lluís Llach, entre molts d’altres, ho han fet posant-se davant de les nostres càmeres i fent bategar simbòlicament el seu cor.
Tu pots fer el mateix perquè el missatge de La Marató arribi ben lluny. Fes-te una foto amb la mà dreta al pit, com si representessis el batec del teu cor. Fes-ho sol o acompanyat i allà on vulguis. Però si ho fas en un lloc representatiu de la teva ciutat o poble a més quedarà molt clar des d’on ens envies la foto.
Quan la tinguis tria la xarxa social que vols fer servir per escampar el teu batec. Ho pots fer penjant la foto al mur del Facebook de La Marató, a través de Twitter o d’Instagram.
Això sí, és molt important que quan publiquis la teva foto, sigui a la xarxa que sigui, ho facis acompanyant-la del hashtag #JoEstimoLaMarató. Les fotos que envieu a Facebook, Twitter i Instagram acompanyades del hashtag es publicaran a: www.tv3.cat/marato.
A més no hi ha límits, amb la teva foto podràs fer el que vulguis, per exemple, penjar-la com a foto de perfil a les xarxes socials. Com més visibilitat aconseguim, més lluny arribarà el missatge de La Marató aquest any.
Esperem una allau de fotos i batecs! No cal que espereu al dia 14 de desembre... Ara mateix és un bon moment perquè el teu cor bategui al ritme de La Marató de TV3!